SporLimit açılırsa hedef Galan

Limit açılırsa hedef Galan

Paylaş
Limit açılırsa hedef Galan

Galatasaray, transferde harcama limiti sıkıntısı yaşıyor. Zaha ve Kerem ya da bir başka oyuncunun satışı gerçekleşmezse sarıkırmızılıların güncel limitinin 1 milyon euro olması dikkat çekiyor.

Cim Bom, Young Boys’u eleyip Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde bu limit 25-30 milyon eurolara yükselecek. Yönetim, bu duruma rağmen transferde çalışmalarını sürdürüyor. Sol bek transferi yapmak isteyen Cim Bom’un ilk hedefi Javi Galan. Geçtiğimiz sezon Real Sociedad’da kiralık olarak forma giyen oyuncunun bu transfere olumlu baktığı ancak kulübü Atletico Madrid ile henüz anlaşma olmadığı öğrenildi. Cim Bom, Şampiyonlar Ligi’ne katılımı durumunda Galan için somut adımlar atacak.

Haberin Devamı

ASLAN START VERDİ

Önceki gün izin yapan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Sarıkırmızılıların bu hafta oynayacağı maç, Devler Ligi fikstürü nedeniyle TFF tarafından ertelenmişti.

NELSSON’DA GÖZLER BURUK’TA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Victor Nelsson için atağa kalktı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre İngiliz kulübün 14 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. Transferde son kararı teknik direktör Okan Buruk’un vereceği ifade edildi.

ZAHA’YA YENİ TALİP WOLVES

Galatasaray’ın yıldızı Wilfried Zaha, İngiltere’de konuşulmaya devam ediyor. The Sun’da yer alan habere göre Wolverhampton’ın 31 yaşındaki futbolcuyu transfer listesine dahil ettiğini yazdı. Haberde sarı-kırmızılıların 9 milyon euro talep ettiği belirtildi.

Haberin Devamı