SporMaestro Sara

Maestro Sara

Paylaş
Maestro Sara

Galatasaray’da Gabriel Sara, her hafta üzerine koyduğu performansıyla parmak ısırtıyor.

Sarı-kırmızılıların 18 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha, ilk zamanlarda beklentilerin altında kalmıştı. Okan Buruk, 25 yaşındaki futbolcuyu defansif oynattığı için eleştirilmişti. Ancak Sara, “Rahat ettiğim bölgede oynuyorum” diyerek hocasının elini güçlendirmişti. Yıldız sambacı, ligin son 5 haftasında bambaşka bir kimliğe büründü. Bu süreçte 2 gol ve 3 asist üreten başarılı futbolcu, Yunus Akgün’e attığı milimetrik gol pasıyla Alanya galibiyetinin mimarlarından oldu. Orta alanda Torreira ile olan uyumu dikkat çeken Sara, verdiği skor katkısının yanı sıra defansif anlamda da üzerine düşeni eksiksiz yerine getirdi.

Haberin Devamı

DEV ZAM ALACAK

Galatasaray yönetimi, Barış Alper’in sözleşmesini revize etmek için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, 2027’ye kadar olan sözleşmenin süresini uzatmayacak ama yıldız oyuncunun maaşında iyileştirmeye gidecek. Yıllık 10 milyon TL kazanan 24 yaşındaki futbolcunun kazancı 75 milyon TL’ye yükseltilecek.

KIRMIZI OLMALI

Galatasaray’ın, Alanya’yı 1-0 yendiği maçta yaşanan bir pozisyon sonucun önüne geçti. 10. dakikada Mertens ile Augusto arasındaki mücadelede Galatasaraylı oyuncunun, rakibine kasti dirsek attığı öne sürüldü. Hakem yorumcularından Fırat Aydınus, Bünyamin Gezer, Ahmet Çakar, Deniz Çoban, Bülent Yıldırım, Bahattin Duran ve Deniz Ateş Bitnel, hareketin şiddetli olduğunu ve kararın kırmızı kart olması gerektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

JAKOBS KAOSU

Sarı-kırmızılılarda Jakobs için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Senegalli oyuncunun, dizinden küçük bir operasyon geçireceği iddia edildi. Ancak başarılı sol bekin, Alanya maçında 90 dakika sahada kalması ve ardından milli takıma çağrılması “Sakat mı, değil mi” sorusunu akıllara getirdi.

MÜJDEYİ VERDİ

Sarı-kırmızılılarda Osimhen, sakatlığı nedeniyle Rigas Skola ve Alanya maçlarında forma giymemişti. Nijeryalı forvetten, taraftarı rahatlatan açıklama geldi. 26 yaşındaki futbolcu, Alanya maçının ardından stattan ayrılırken kendisine yöneltilen, “Ne zaman oynayacaksın” sorusuna, “Milli aradan sonra” cevabını verdi. Galatasaray, 19 Ekim’de deplasmanda Antalya ile karşılaşacak.