SporMANİSA FK - Y. MALATYASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

MANİSA FK - Y. MALATYASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

Paylaş
MANİSA FK - Y. MALATYASPOR MAÇI hangi kanalda, saat kaçta? Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı ne zaman, şifresiz mi?

Manisa FK - Y. Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı şifresiz mi? Manisa FK - Y. Malatyaspor Maçı canlı!

Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Manisa FK - Y. Malatyaspor maçı şifresiz mi? Manisa FK - Y. Malatyaspor Maçı canlı!

Haberin Devamı

MANİSA FK - Y. MALATYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Manisa FK ile Y. Malatyaspor arasında oynanacak olan Trendyol 1. Lig karşılaşması 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 20:00'de başlayacak. Bu önemli mücadele, TRT Spor, Bein Sports Max 1, ve beIN Sports Tod TV kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayını bazı platformlarda şifreli, bazı platformlarda ise şifresiz olarak sunulacak.

MANİSA FK - Y. MALATYASPOR MAÇI NE ZAMAN, ŞİFRESİZ Mİ?

Manisa FK ve Y. Malatyaspor'un karşılaşacağı maç, 20 Eylül 2024 Cuma günü saat 20:00'de oynanacak. Mümin Özkasap Stadyumu'nda gerçekleşecek bu maç, TRT Spor üzerinden şifresiz olarak yayınlanırken, Bein Sports Max 1 ve beIN Sports Tod TV kanallarında ise şifreli olarak izlenebilecek.