SporMario tam joker

Mario tam joker

Paylaş
Mario tam joker

Beşiktaş, kadrosuna kattığı Joao Mario’ya imza attırdı, lisansını çıkardı. Bronckhorst, Portekizli oyuncuyu birçok bölgede oynadığı için ısrarla istemişti.

Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un istediği her oyuncuyu kadrosuna kattı. Hollandalı hoca tam anlamıyla nokta transferler yaptırdı. Kale hariç her bölgeye oyuncu transfer eden Beşiktaş, son imzayı Portekizli orta saha Joao Mario’ya attırdı. Benfica’dan satın alma koşuluyla kiralanan 31 yaşındaki oyuncu 6, 8 ve 10 numaranın yanı sıra her iki kanatta da görev yapması nedeniyle tercih edildi.

Haberin Devamı

PORTEKİZ ESİNTİSİ

Benfica ’dan önce Sporting Lizbon, West Ham, Lokomotiv Moskova ve Inter formaları giyen Mario’nun joker özelliği ile de Rafa Silva ile iyi bir ikili oluşturacağı belirtiliyor. Bu arada Mario, Gedson ve Rafa Silva’dan sonra takımdaki üçüncü Portekizli oyuncu oldu. Libyalı olan Al Musrati de geçen sezon devre arasında Portekiz ekibi Braga’dan alınmıştı.

HOŞ GELDİN

Beşiktaş, “Joao Mario giriş yaptı” başlığıyla Portekizli yıldıza “Hoş geldin” klibi hazırladı. Klipte Mario’yu vatandaşları ve Benfica’dan eski takım arkadaşları Rafa Silva ve Gedson Fernandes karşıladı.

KONDİSYON YÜKLEDİLER

Beşiktaş, 15 Eylül’de deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti. Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışıldığı belirtildi. Kartal, bugün de tek idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’A CAS’TAN CEZA

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, eski teknik direktör Valerien Ismael ve oyuncu Ghezzal’ın menajer ödemeleri için kulübe CAS’tan 1 milyon 400 bin euro ceza geldiğini açıkladı.