SporMartial'a hücum

Martial'a hücum

Paylaş
Martial'a hücum

Yeni teknik direktör için gün sayan Beşiktaş, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Anthony Martial için harekete geçti.

Siyah-beyazlıların Sky Sports’ta yer alan habere göre, Manchester United’dan ayrılacağını açıklayan Fransız yıldız ile ilgilendiği belirtildi. Kartal’ın yanı sıra Lyon ve Marsilya’nın da 28 yaşındaki Fransız golcü için devrede olduğu ifade edildi. Martial’ın henüz karar vermediği ve gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. 2015’te transfer olduğu Manchester United ile 371 resmi maça çıkan Martial, bu karşılaşmalarda 90 gol, 47 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı

SALİH İMZAYI ATIYOR

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sona eren Salih Uçan ile anlaşmaya vardı. Sözleşme detayları bir iki gün sonra imzalar atıldıktan sonra açıklanacak. Salih, geçtiğimiz sezon 38 maça çıkarken 5 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Yönetici Mete Vardar, “Salih, Beşiktaş’ı çok seviyor” diye konuştu.

MOURİNHO OLMADI

Fenerbahçe’de Mourinho konuşulmaya başlandığında Beşiktaş’tan da “Görüşüyoruz” haberi gelmişti. İkinci başkan Hüseyin Yücel, “Mourinho ile bazı maddelerde anlaşma olmadığı için masadan kalktık” açıklaması yaptı.