Spor Mazraoui’de Ziyech faktörü

Mazraoui’de Ziyech faktörü

Paylaş
Mazraoui’de Ziyech faktörü

Galatasaray yönetimi, sağ bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar Bayern Münih’in gözden çıkardığı Faslı futbolcu Noussair Mazraoui’yi transfer etmek için düğmeye bastı.

Teknik direktör Okan Buruk’un olumlu rapor verdiği 26 yaşındaki futbolcu için Hakim Ziyech devreye girdi. Ziyech’in yakın arkadaşı olan Mazraoui’nin Cim Bom’a gelmesi için bir görüşme yaptığı öğrenildi. Cim Bom, piyasa değeri 30 milyon euro olan Faslı sağ bekin bonservisi konusunda Boey transferinden dolayı iyi ilişkiler içinde olduğu Bayern yönetimiyle masaya oturacak.

Haberin Devamı

OĞUZ İMZALIYOR

Aslan, Oğuz Aydın transferi için oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağladı. Başkan Dursun Özbek’in, 1-2 gün içerisinde Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya gelip bu transferi noktalayacağı öğrenildi.

BARIŞ ALPER KAPIŞ KAPIŞ

A Milli Takım formasıyla EURO 2024’te mücadele eden Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz’a Avrupa’dan birçok kulüp kancayı taktı. İngiltere Premier Lig’den Brighton’ın 15 milyon euroyu gözden çıkardığı milli futbolcuya Almanya’dan Leipzig ile Frankfurt ve İtalya’dan Lazio da talip.