SporMcTominay gelişmesi! 1-2 güne imzayı atıyor

McTominay gelişmesi! 1-2 güne imzayı atıyor

Paylaş
McTominay gelişmesi! 1-2 güne imzayı atıyor

Cim Bom, Manchester United’ın 27 yaşındaki yıldız ismini kadrosuna katmak üzere. Hem oyuncuyla hem kulübüyle anlaşan sarı-kırmızılılar, transferi 1-2 güne resmiyete dökecek.

Galatasaray, Manchester United’ın gözden çıkardığı İskoç orta saha Scott McTominay’i kadrosuna katmak üzere. Sarı-kırmızılılarda oynamaya sıcak bakan 27 yaşındaki futbolcunun menajeri 1-2 güne gelecek ve anlaşmanın sağlanması bekleniyor. Piyasa değeri 37 milyon euro olan McTominay’ın bonservisi konusunda Manchester United yönetiminin de kolaylık sağlayacağı öğrenildi. İngiliz kulübün kadroda düşünmediği futbolcusunu 15 milyon euroya satabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL’A GELİYOR

İki tarafın da anlaşması durumunda 27 yaşındaki İskoç orta saha İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak. Bu sezon tüm kulvarlarda Manchester United formasıyla 43 maça çıkan orta saha oyuncusu, 10 gol ve 3 asist kaydetti.

CİM BOM’DAN MİCHY ÇALIMI

Galatasaray, Fenerbahçe’ye transferde çalımını attı. Sarı-kırmızılılar, Kanarya’nın yeni sözleşme için masaya oturduğu Michy Batshuayi’yi kaptı. Sağlık kontrolünden geçen Batsman’a 3 yıllık sözleşme, 3 milyon euro maaş ve 3 milyon euro da imza parası ödenecek. Aslan, böylece Icardi’yle birlikte forvet ikilisini tamamladı.

DERVİŞOĞLU’NU BODRUM İSTİYOR

Galatasaray’ın yeni sezonda kadroda düşünmediği Halil Dervişoğlu’nu Süper Lig’in yeni takımı Bodrum istedi. Geçen sezonun ilk yarısını Galatasaray’da, ikinci yarısını Hatay’da kiralık geçiren Halil’in de Bodrum’a sıcak baktığı öğrenildi. 24 yaşındaki Halil’in geçen sezon Galatasaray ve Hatay’da 25 maçta 1 asisti bulunuyor.

Haberin Devamı

YERLİ OPERASYONU

Cim Bom, yabancı sayısının 12’ye düşürülecek olması nedeniyle yerli oyunculara da ağırlık verdi. Listenin başında Bodrum’dan Gökdeniz Bayrakdar, Alanyaspor’dan Yusuf Özdemir var. 22 yaşındaki sağ kanat Gökdeniz 38 maçta attığı 9 gol ve 5 asist ile dikkat çekti. Alanya ile bir yıl sözleşmesi kalan 23 yaşındaki sol bek Yusuf Özdemir’in ise 35 maçta 2 gol, 4 asisti bulunuyor. Süper Lig’in yeni takımı Bodrum’un Gökdeniz ile 2027’ye kadar sözleşmesi var.