SporMecburi rotasyon

Mecburi rotasyon

Paylaş
Mecburi rotasyon

Beşiktaş’ın hocası, zorulu değişikliklere gidecek. Onana ile Mustafa kulübeye çekilecek. Mario ve Immobile ilk 11’e dönecek. Musrati’nin yerine ise Salih görev alacak.

Beşiktaş’ta ağır 4-0’lık Ajax yenilgisinin ardından teknik direktör Giovanni van Bronckhorst düğmeye basıyor. Ajax maçının ilk 11’inde şans bulan Onana ile Mustafa Hekimoğlu kulübeye çekilecek. Joao Mario ile Ciro Immobile ilk 11’e dönecek. Hollandalı hoca, cezalı Masuaku’nun yerine ise Emirhan Topçu’ya şans verecek. Ajax karşılaşmasında sakatlanıp oyundan çıkan Al Musrati, forma giyemeyecek. Gedson ile birlikte Salih Uçan, şans bulacak. Gio’nun Semih Kılıçsoy’la ilgili nasıl bir karar alacağı ise merak konusu. Semih’in kulübede oturması nedeniyle eleştiri alan Hollandalı teknik adamın genç forveti ilk 11’e monte etme konusunda henüz bir karar almadığı öğrenildi. Rashica’nın yükselen performansı nedeniyle Gio, Semih’i oynatma konusunda zorlanıyor.

Haberin Devamı

8

Kartal’ın İtalyan yıldızı Immobile bu sezon attığı 8 golle takımın en skorer ismi konumunda.

KAYSERİ STARTI VERİLDİ

Siyah-beyazlılar, yarın deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına start verdi. Teknik direktör van Bronckhorst’un Ajax maçındaki yapılan hataları tespit edip futbolcularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

AL MUSRATİ 10 GÜN YOK

Al Musrati’nin MR sonucu belli oldu. Libyalı orta sahanın sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi. Musrati’nin 10 gün sahalardan uzak kalması bekleniyor.

KADRO GENİŞLEYECEK

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 2 ve yaz sezonunda da 8 olmak üzere, 10 yeni takviye yapan Beşiktaş’ta yedek futbolcuların yetersizliği göze çarptı. İkinci başkan Hüseyin Yücel’in önderliğinde siyah-beyazlı yönetim devre arası transfer döneminde takviyeler yapıp kadroyu zenginleştirecek.

Haberin Devamı