SporMedina'da sorun yok

Medina'da sorun yok

Paylaş
Medina'da sorun yok

Sarı-lacivertliler, devre arası transfer müjdesini şimdiden verdi. Yönetici Acun Ilıcalı, Boca Juniors forması giyen ve daha önce prensip anlaşmasına varılan 22 yaşındaki Arjantinli orta sahanın, ocak ayında kadroya dahil edileceğini duyurdu.

Fenerbahçe, devre arası transferini şimdiden açıkladı. Yönetici Acun Ilıcalı, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Cristian Medina’nın ocak ayında takıma katılacağını duyurdu. Hatırlanacağı üzere sarı-lacivertliler, 22 yaşındaki Arjantinli orta saha için kulübü Boca Juniors’ı ikna edemeyince transfer, yaz döneminde gerçekleşmemişti. Bundan sonra yaşanan sürece değinen Ilıcalı, “Cristian Medina, Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Bu konuda kararlı. Boca Juniors çok zor günler geçiriyor. ‘Bu dönemde değil, Ocak ayında görüşelim’ dediler. Ocakta kadromuzu güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı. Belgrano maçında hafif sakatlık yaşayan yıldız oyuncunun, durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Medina bu sezon Boca Juniors formasıyla 29 maça çıktı. Arjantinli futbolcu, 3 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

HAKLI ÇIKTIM

Ilıcalı, hakem yönetimi üzerinden ezeli rakip Galatasaray’a gönderme yaptı. Fenerbahçeli yönetici, “Bir takımın anlamsız avantajlar elde ettiğini söyledim. Üç gün geçmeden haklı çıktım. Dries Mertens’in pozisyonu. 10. dakikada kırmızı kart çıkmadı. TFF Başkanı, VAR’da hata olduğunda gerekeni yapacağını söyledi. Neler yapacaklarını bekliyoruz. Ya hakemler bizi tahrik ederek TFF’ye saldırmamızı istiyorlar ya da TFF Başkanı’nı sabote ediyorlar! Biz bu yapıyı vura vura indireceğiz” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK ÇAPSIZ BİRİ

Ilıcalı, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün kendisine yönelik sarf ettiği, “TFF’nin Survivorcı’nın bir lafıyla hareket edeceğini düşünmüyoruz. Dominik ile Türkiye’yi karıştıran, kendi yönetimindeki yarışmacılarla Süper Lig’i karıştıran birine cevap vermek abesle iştigaldir” sözlerine şöyle yanıt verdi: “Konuşmanın neresinden bakarsanız bakın, midemi bulandırdı. Beni aşağılamaya çalışıyor, iki cümleyi bir araya getiremiyor. Kendisi çapsız biri olabilir ama Galatasaray’a bu konuşmaları yakıştıramadım. Sen ne biçim bir insansın?”

Haberin Devamı

MOURİNHO DERTLİ

Milli ara, Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho açısından sıkıntılı geçiyor. Portekizli hoca, milli takımlara giden ve sakatlığı bulunan oyuncuların çokluğu nedeniyle taktik idman yapamamaktan şikayetçi. Kondisyon ve çabukluk çalışmalarına ağırlık veren sarılacivertlilerde, yapılan çift kale maçlar bile altyapıdan oyuncu takviyesiyle gerçekleşiyor.

ÇABUKLUK ÇALIŞTILAR

Samsun maçı hazırlıklarına önceki gün başlayan Fenerbahçe, dünü tek idmanla tamamladı. Mourinho yönetiminde milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen antrenman, salonda başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve pas çalışmaları yapan futbolcular, dar alanda yapılan çift kale maçlarla idmanı tamamladı.