SporMendy radarda

Mendy radarda

Paylaş
Mendy radarda

Trabzonspor’un yıldızı Mendy’ye İngiltere’den talip var. Ada basını, Crystal Palace’ın 24 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak için girişimde bulunduğunu yazdı.

Haberde bordomavililerin, Fransız futbolcu için 15 milyon euroluk bir bonservis belirlediği vurgulandı. Fırtına’nın sezon başında transfer ettiği yıldız oyuncu, 41 resmi maçta süre aldı. Mendy’nin sözleşmesi 2027’ye kadar devam edecek, ayrıca bir yıl uzatma opsiyonu da bulunuyor.

Haberin Devamı

UĞURCAN ZİRVEDE

Trabzonspor’da bu sezon en fazla süre alan isim kaptan Uğurcan oldu. 42 resmi maçta görev yapan milli kaleci, 3 bin 810 dakika sahada kaldı. Uğurcan’ı, forma giydiği 41 maçta 3 bin 659 dakika süre alan Eren takip etti.

DZHİKİYA SERBEST

Bordo-mavililerde, bir isim yeniden gündeme geldi. Rus stoper Georgiy Dzhikiya’nın, Spartak Moskova ile olan sözleşmesi sona erdi. 30 yaşındaki oyuncu için bonservis ödenmeyecek oluşu Trabzonspor yönetimini cezbediyor. Karadeniz ekibinin, Dzhikiya için önümüzdeki günlerde harekete geçmesi bekleniyor.

YAPRAK DÖKÜMÜ

Fırtına’da Pepe, takımdan ayrıldığını duyurmuştu. Kiralık sözleşmeleri sona eren Benkovic ile Mehmet Can da bordomavililere veda etti. Trabzonspor yönetimi, her iki oyuncunun da satın alma opsiyonlarını kullanmadı. Mehmet Can 23 resmi maçta görev alırken Benkovic, 16 maçta 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı