SporMerih Demiral'a Süper Lig'den kanca

Merih Demiral'a Süper Lig'den kanca

Paylaş
Merih Demiral'a Süper Lig'den kanca

EURO 2024 tüm heyecanıyla devam ederken futbolseverlerin gözü bir yandan da transfer haberlerinde. Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Fenerbhaçe, Al-Ahli forması giyen Demiral ile ilgileniyor.

EURO 2024 Avusturya-Türkiye son 16 maçında yaptığı bozkurt işareti nedeniyle UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral, maçtaki performansıyla adından söz ettirdi. 

Haberin Devamı

Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe, Al-Ahli forması giyen Demiral ile ilgileniyor. Haberde Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticiler, bu gelişmenin ardından oyuncunun transferini bitirmek için gaza bastı.

Milli oyuncu, daha önce yaptığı açıklamalarda Fenerbahçeli olduğunu belirtmişti. Oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek istemesinin Fenerbahçe'nin elini güçlendirdiği kaydedildi.

Bir başka habere göre ise Al-Ahli Teknik Direktörü Matthias Jaissle; Allan Saint-Maximin, Merih Demiral ve Roberto Firmino için kulüp yönetiminden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği yazıldı.

Haberin Devamı

Al-Ahli'ye 16.6 milyon euroya transfer olan Merih Demiral, Arabistan ekibinde 21 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.