Spor Mertens'i kulübeye hapsedecek yıldız! Piyasa değeri 18 milyon euro

Mertens'i kulübeye hapsedecek yıldız! Piyasa değeri 18 milyon euro

Paylaş
Mertens'i kulübeye hapsedecek yıldız! Piyasa değeri 18 milyon euro

Galatasaray, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva’yı kadroya katmak için kolları sıvadı. 10 numara pozisyonunun yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen 31 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık teklif sunan sarı-kırmızılılar, gelecek haberi beklemeye geçti.

Galatasaray yönetimi, ses getirecek bir transfer operasyonuna start verdi. Sarıkırmızılılar, Benfica ile sözleşmesi sona eren Rafa Silva’yı kadroya katmak için harekete geçti. Cim Bom, 10 numara pozisyonunun yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen 31 yaşındaki Portekizli oyuncuyla temaslara başladı. Portekiz basını, yıldız futbolcuyla Galatasaray’ın dışında Suudi Arabistan ekibi Al Shabab’ın da ilgilendiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

Haberde Aslan’ın Silva’ya 3 yıllık sözleşme önerip beklemeye geçtiği vurgulanırken sarıkırmızılıların, Silva’yı Mertens’in yerine düşündüğü ve Belçikalı yıldızla birlikte forma rekabetine gireceği aktarıldı. Bu sezon 52 resmi maçta 22 gol ve 15 asistlik performans sergileyen tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

ABDÜLKERİM’E TALİP VAR

Galatasaray’ın başarılı stoperi Abdülkerim’e talip var. İsmi açıklanmayan bir Suud ekibinin, milli futbolcu için sarıkırmızılılara 15 milyon euroluk bir teklif sunduğu öğrenildi. Bu sezon 44 maçta forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, attığı 7 golle skorer bir performans sergilemişti. Teklifi beklemeye alan yönetim, kararını EURO 2024 sonrası verecek.

Haberin Devamı

BERKAY YILMAZ LİSTEDE

Sarı-kırmızılılar, sol beke de takviye planlıyor. Okan Buruk, Köhn’e alternatif olacak bir isim alınması konusunda yönetime rapor sundu. Yönetim bunun üzerine Berkay Yılmaz’ı transfer listesine aldı. Alman ekibi Freiburg’da forma giyen 19 yaşındaki gurbetçi futbolcunun yerli statüsünde olması onu bir adım öne çıkarıyor. Berkay için Serie A devleri Milan ve Juventus ile transfer yarışına girecek olan Galatasaray’ın önümüzdeki günlerde görüşmeleri hızlandırması bekleniyor.

ICARDİ İLE ANLAŞTIK!

Mertens, ülkesi Belçika basınına açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, hem Icardi’nin hem de kendisinin krallık yaşadığının hatırlatılması üzerine, “Gol krallığı için Dzeko ile yarışıyordu. Asist krallığında ise benim iki asistim daha azdı. Mauro ile bir anlaşma yaptık, benim atabileceğim bazı golleri onun atmasına izin verdim. Böylece o gol kralı, ben de asist kralı oldum” dedi.