SporMike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

Mike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

Paylaş
Mike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

Mike Tyson-Jake Paul arasında gerçekleştirilecek olan boks maçına dair detaylar araştırılmaya devam ediliyor. Mike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Sorusu gündemde yer alıyor. Peki, Mike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

 

Mike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Sorusu, maçın ertelenmesi ile birlikte sporseverler tarafından merak konusu oluyor. Resmi onaylı boks maçında 27 yaşındaki YouTube yıldızı Paul ve Mike Tyson karşı karşıya gelecek. Peki, Mike Tyson-Jake Paul maçı ne zaman? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

Haberin Devamı

MİKE TYSON - JAKE PAUL MAÇI NE ZAMAN?

Mike Tyson-Jake Paul boks maçı 15 Kasım'da gerçekleştirilecek. Buna göre heyecanla beklenmekte olan Mike Tyson-Jake Paul maçını izlemek isteyen sporseverler, 15 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan boks maçının detaylarını araştırmaya devam ediyor. Heyecanla beklenmekte olan maç, Teksas'taki AT&T Stadyumu'nda gerçekleşecek.

MİKE TYSON - JAKE PAUL MAÇI NEDEN ERTELENDİ?

57 yaşındaki Tyson'ın mayıs ayında bir uçuş sırasında sağlık problemleri yaşaması, ağırsiklet efsanesinin 27 yaşındaki Paul ile 20 Temmuz'da gerçekleştirmeyi planladığı dövüşün ertelenmesine neden oldu. Bu nedenle 20 Temmuz'da gerçekleştirilmesi planlanmakta olan karşılaşma ileri bir tarihe ertelenmişti.

Amerikalı boksör, son profesyonel dövüşünü 2005 yılında gerçekleştirdi ve Paul ile yapacağı karşılaşma resmi olarak onaylı bir profesyonel maç olacak. Aynı zamanda Amerikalı olan Paul, profesyonel kariyerinde 6'sı nakavtla olmak üzere 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti.

Haberin Devamı

MİKE TYSON - JAKE PAUL MAÇI HANGİ KANALDA?

Mike Tyson - Jake Paul arasında gerçekleştirilecek olan boks maçı 15 Kasım'da gerçekleştirilecek ve maç Netflix platformu üzerinden canlı olarak yayınlanabilecek. Buna göre sporseverler maçı internet üzerinden Netflix platformu aracılığıyla naklen izleyebilecek.