SporMilli ara ilaç olacak

Milli ara ilaç olacak

Paylaş
Milli ara ilaç olacak

Lige verilen milli arada Beşiktaş, nefes alacak. Yoğun bir maç trafiğinden çıkan siyahbeyazlılarda, fiziksel düşüş ciddi olarak göze çarpmıştı. Sürekli ilk 11’de görev yapan oyuncular, bu süreçte dinlenme imkanı bulacak.

Silva, Paulista, Immobile, Gedson, Uduokhai, Svensson ve Al-Musrati, milli takıma çağrılmadıkları için bir nebze de olsa rahatlayacak. Teknik direktör Bronckhorst, milli arada hem takımın form grafiğinin yükselmesini hem de sakatlıkların azalmasını bekliyor. Siyah-beyazlılar, 20 Ekim’deki Konya maçı ile dönüş yapacağı ligde yeniden bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

VE SÖZ GİO’DA

Son dönemde eleştiri oklarının hedefi haline gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Bronckhorst, suskunluğunu bozacak. Hollandalı hoca, Türkiye’deki ilk özel röportajını yayıncı kuruluşa verecek. Gio’nun, bugün saat 14.00’te Bein Sports Haber kanalından yayınlanacak röportajda, hakkındaki eleştirilere yanıt vermesi bekleniyor.

PAULİSTA ENDİŞESİ

Siyah-beyazlılar, Gaziantep maçında sakatlanan Paulista’nın, sol uyluk üst arka adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiğini duyurmuştu. Brezilyalı stoperin tedavisinin 2-3 hafta sürmesi bekleniyor. Bu durum, 34 yaşındaki futbolcunun Galatasaray derbisini kaçırmasına neden olabilir. Beşiktaş, 28 Ekim’de Galatasaray’a konuk olacak.

GENEL KURUL ÇAĞRISI

Haberin Devamı

Beşiktaş, 01.06.2023-31.05.2024 Dönemi Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nın, 20 Ekim Pazar günü saat 10.00’da yapılacağını açıkladı. Çoğunluk sağlanamaması halinde nihai toplantı 27 Ekim’de gerçekleştirecek. Genel kurulda, söz konusu dönemdeki yönetimler mali ve idari açıdan ibra oylamasından geçecek.

AL-MUSRATİ BIRAKTI!

Beşiktaş’ın Libyalı futbolcusu Al-Musrati, sürpriz bir karar aldı. 28 yaşındaki orta saha, milli takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Libya Futbol Federasyonu’nu yerde yere vuran yıldız oyuncu, “Derin bir düşünceden sonra milli takımdan emekli olmaya karar verdim. Bundan pişmanım ama bu benim kontrolüm dışında, çünkü koşullar hiç de uygun değil. Her kampta yeni yüzler bizi şaşırtıyor, bazen uçakta bize 20 arkadaş eşlik ediyor ve bunların dörtte üçünü tanımıyoruz” dedi.

YENİDEN TOPBAŞI

Kartal, bir günlük iznin ardından Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Gaziantep maçında forma giyen futbolcular, salonda yenileme çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.