SporMilyonluk yedekler!

Milyonluk yedekler!

Paylaş
Milyonluk yedekler!

Ligde oynadığı 7 maçta 9 puan toplayan Trabzonspor’da iki yeni transfer hayal kırıklığı yaşattı. Büyük umutlarla kadroya katılan Arseniy Batagov ile Borna Barisic, henüz istenen katkıyı veremedi.

1.8 milyon euro bonservis bedeliyle Zorya Luhanks’tan alınan ve yıllık 650 bin euro maaşı bulunan 22 yaşındaki Ukraynalı stoper Batagov, kulübeye hapsoldu ve bordo-mavili formayı hiç giymedi. Bonservis ödenmeden Rangers’tan alınan Borna Barisic de Eren Elmalı’nın gölgesinde kaldı. Son üç lig maçında 14 dakika süre alan Hırvat sol bekin, imza parasının yanı sıra yıllık maaşı 1.8 milyon euro.

Haberin Devamı

RAPOR BEKLENİYOR

Trabzonspor’da ara transfer çalışmaları erken başladı. Ligin devre arasına kadar gösterecekleri performanslar, oyuncuların kaderini belirleyecek. Takımın mevcut formu göz önüne alındığında, ara transferde takviye şart gözüküyor. Transfer stratejisini tamamen Şenol Güneş belirleyecek. Deneyimli teknik adam, gidecek isimleri belirleyip yapılacak takviyelere karar verecek. Bordo-mavili yönetim de Güneş’ten gelecek rapor doğrultusunda hareket edecek.

GÜZEL HABER GELDİ

Sakat oyuncuların bir bir geri dönmesi bordomavilileri keyiflendirdi. Şenol Güneş yönetiminde Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da, sakatlıklarını atlatan Batagov, Umut, Ozan ve Cihan, takımla çalışmalara başladı. Enis ise bireysel çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

EFSANELER BULUŞTU

“Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası” için Trabzon’a gelen bordo-mavili eski futbolcular tesislerde misafir edildi. Çeşitli dönemlerde Trabzonspor forması giyen oyuncuların ağırlandığı yemekli buluşmaya, asbaşkan Zeyyat Kafkas ve teknik direktör Şenol Güneş de katıldı.