Spor Morata bitiyor

Morata bitiyor

Paylaş
Morata bitiyor

Fenerbahçe, İspanyol milli oyuncu Alvaro Morata’da mutlu sona çok yakın. İspanyol basını, “Atletico Madrid’den ayrılmak isteyen 31 yaşındaki golcünün durağı Fenerbahçe olacak” diye yazdı.

Sezona en az bir forvet alarak başlayacak olan Fenerbahçe, Alvaro Morata’da ısrarlı. İspanyol basını, Fenerbahçe’nin harika bir teklif ile Morata ve menajerine ulaştığını yazdı. Basın ayrıca Atletico Madrid’in 2 yıl daha sözleşmesi olan 31 yaşındaki Morata’yı 15 milyon eurodan aşağı bırakmayacağını, Fenerbahçe’nin bu rakamı aşağı çekmeye uğraştığı da habere ekledi.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON 21 GOL ATTI

Daha önce Real Madrid, Juventus ve Chelsea formaları giyen Morata, Atletico Madrid’de geçen sezon tüm kulvarlarda çıktığı 48 maçta 21 gol attı. Şu anda İspanya ile EURO 2024’te bulunan Morata, grup maçlarında 3 maçta 1 gol katkısı verdi. Morata elemelerde de 6 maçta 4 golle takımı finallere taşıyan oyuncuların başında geliyordu.

DEVLER LİGİ’NDE OLMALIYIZ

Fred, kulüp televizyonuna konuştu. Brezilyalı yıldız, “Mourinho ile Manchester United’da çalıştım. Beni oraya kendisi aldırmıştı. Herkes onun ne kadar iyi bir teknik direktör olduğunu bilir. Şampiyonlar Ligi’nde olmak istiyoruz, ligde de hedefimiz şampiyonluk” dedi.

SAMARDZİC’TE SICAK GELİŞME

Fenerbahçe’nin teklifte bulunduğu Lazar Samardzic’te rakip Lazio olmuştu. İtalyan basını, Lazio’nun Udinese’ye 15 milyon euro bonservis teklif ettiğini, Fenerbahçe’nin ise 14 milyon euro+bonuslar şeklinde bir öneri sunduğunu yazdı. Merkez orta saha ve 10 numarada oynayan 22 yaşındaki Samardzic’i, Sırbistan Milli Takımı’ndan kaptanı Dusan Tadic’in ikna edeceği de belirtiliyor. Fener, Mourinho ve Şampiyonlar Ligi faktörü ile de öne geçiyor.

Haberin Devamı

MOURİNHO GÖZ AÇTIRMIYOR

Jose Mourinho hem idman temposu hem taraftar ile kurduğu bağ ile Fenerbahçe’ye heyecan getirdi. Futbolcular günde çift idmanla harıl harıl çalışırken, Topuk Yaylası’na gelen taraftarlar da Mourinho’dan imza almak için adeta yarışıyor. Fenerbahçe yarın, Mehmet Topal’ın çalıştırdığı Rumen ekibi Petrolul ile kampta hazırlık maçı yapacak. Öte yandan izinleri sona eren Djiku ve Bright Osayi- Samuel, kampa katılıp idmanda yer aldı.