SporMourinho harekete geçti! Listenin başına eski öğrencisini aldı

Mourinho harekete geçti! Listenin başına eski öğrencisini aldı

Paylaş
Mourinho harekete geçti! Listenin başına eski öğrencisini aldı

Stoper arayışını sürdüren Fenerbahçe, liste başına Mourinho’nun Manchester United’dan eski öğrencisini aldı. İngiliz yayın organı Sky Sports, sarı-lacivertilerin 29 yaşındaki İsveçli futbolcu ile yakından ilgilendiğini duyurdu.

Rüya takımı oluşturmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mourinho’nun isteği doğrultusunda önceliği stoper takviyesine veren sarı-lacivertliler, listenin ilk sırasına Portekizli hocanın eski öğrencisini aldı. Yönetim, Manchester United’ın İsveçli stoperi Victor Lindelöf’ü kadroya katmak için temaslara başladı. Premier Lig ekibinde 2017’den beri forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, 2018-2019 sezonunda Mourinho ile çalışmıştı. İngiliz yayın organı Sky Sports, Fenerbahçe’nin Lindelöf ile yakından ilgilendiğini ve Manchester’ın bu transfere yeşil ışık yaktığını duyurdu. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve az süre aldığı için ayrılmak isteyen İsveçli futbolcunun, güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Haberin Devamı

KRUNİC’E İZİN

Kanarya, performansından memnun olmasa da sözleşme gereği Krunic’in bonservisini almıştı. Yönetim, İtalya’dan talipleri olan Boşnak orta sahaya, transfer görüşmesi için izin verdi. Mourinho da oyun planına uymadığı için 30 yaşındaki futbolcunun ayrılmasını onayladı.

BAYRAMLAŞTILAR

Fenerbahçe’de geleneksel bayramlaşma töreni amatör şube sporcularının katılımıyla dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı.

ARANAN KAN SÖRLOTH

Yeni sezona güçlü bir hücum hattıyla başlamak isteyen Fenerbahçe’nin ilk forvet adayı Sörloth. Sarılacivertlilerde; Dzeko, Batshuayi ve Serdar Dursun’un durumları belirsiz. Mourinho, fizik gücü yüksek bir forvet talebini yönetime iletti. Yönetim, Süper Lig’i iyi bilen 28 yaşındaki Norveçli santrfor için Villarreal ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Sörloth’un, Mourinho faktörüyle Fenerbahçe’nin teklifine sıcak bakacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı