SporMourinho jet gibi başladı

Mourinho jet gibi başladı

Paylaş
Mourinho jet gibi başladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hızlı başladı. Kampı 4 gün öne çeken Portekizli hoca, İstabul’a ekibiyle birlikte 3 gün önce geldi. Futbolcular yarın Samandıra’da toplanıyor.

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra önce Portekiz’e, sonra EURO 2024’te bazı maçları izlemek üzere Almanya’ya giden Jose Mourinho, İstanbul’a döndü. Şampiyonluk için kolları sıvayan Portekizli hoca, sosyal medya hesabından “1. Gün” yazılı paylaşım yaptı. Mourinho, starttan 3 gün önce yardımcılarıyla Samandıra’ya geldi, yetkililerle son toplantıyı yaptı, futbolculara da, “22’sinde Samandıra’da olun” mesajı yolladı.

Haberin Devamı

TEPEDEN TIRNAĞA TEFTİŞ

Mourinho öncelikle Samandıra’yı tepeden tırnağa inceledi, sportif direktör Mario Branco ile görüştü, yapılmasını istediği değişiklikler hakkında bilgi verdi. Portekizli hoca yardımcılarıyla kısa bir toplantı yaparak nelere dikkat edilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Mourinho sonrasında 24-29 Haziran’da kamp yapılacak Topuk Yaylası Tesisleri hakkında da detaylı bilgi aldı. Ünlü hoca Topuk Yaylası’nda 24 Haziran’da başlayacak kamp öncesinde tüm eksiklerin giderilmesi talimatını da verdi.

EKİBİ DE HIZLI ÇIKTI

Mourinho’nun ekibi de Samandıra’da işbaşı yaptı. Portekizli hocanın ekibinde şu isimler bulunuyor: Salvatore Foti (1. Yardımcı), Stefano Rapetti (Fitness Antrenörü/ Methodolgist/Spor Bilimcisi), Luca Fatiga (2. Yardımcı/ Duran Top Antrenörü/Yardımcı Fitness Antrenörü), Michele Salzarulo (Analiz Sorumlusu, Maç önü-Maç sonu ve canlı maç analizleri), Ricardo Formosinho (Taktik Analiz ve Antrenman Performans Analizi), Giovanni Cerra (Data Analiz)

Haberin Devamı

LUKAKU HABERLERİ HİÇ SOĞUMUYOR

Mourinho, “Romelu Lukaku listemizde yok” dese de İtalyan basını, Belçikalı golcü için girişimlerin devam ettiğini yazdı. Geçen sezon Roma’da kiralık olarak oynayan ünlü forvet için kulübü Chelsea ile pazarlığın sürdüğünü Corriere della Sera haber yaptı. 31 yaşındaki Lukaku’nun, Arabistan yerine Türkiye’yi tercih edeceği belirtiliyor. Haberde, “Fener kiralamak, Chelsea satmak istiyor” diye de yazdı.

BUYURUN SAĞLIK KONTROLÜNE

Fenerbahçe’de sağlık kontrolleri de yarından itibaren başlayacak. Milli oyuncular ve sakatlıkları bulunanlar gruplar halinde rutin kontrollerden geçecek. Sağlık kontrollerine öncelikle Krunic, Emre Mor, Crespo, Joao Pedro, Bartuğ Elmaz ve Umut Nayir katılacak.

DJİKU İÇİN LAZİO DEVREDE

Geçen sezon Fenerbahçe’de başarılı bir sezon geçiren Alexander Djiku’ya Lazio talip oldu. SKY Italia, “Lazio, Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor” iddiasında bulundu. Haberde İtalyan kulübünün, Ganalı stoper için Fenerbahçe’ye 10 milyon euro bonservis vermeye hazır olduğu da belirtildi.

Haberin Devamı