SporMourinho'dan sert derbi açıklaması! 'Toplantıdan kaçmadım, saygısızlık yapıldı'

Mourinho'dan sert derbi açıklaması! 'Toplantıdan kaçmadım, saygısızlık yapıldı'

Paylaş
Mourinho'dan sert derbi açıklaması! 'Toplantıdan kaçmadım, saygısızlık yapıldı'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yeni transfer Sofyan Amrabat, Union SG maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Jose Mourinho’nun basın toplantısından satır başları:

Haberin Devamı

Yarın yapacağım şey basit bir rotasyon olmayacak. Bazı dinamikleri de değiştirmeye çalıştıracağım. Dinlendirmek için değil, elimizdeki en iyi takımı sahaya sürebilmek için rotasyon yapacağız. İrfan Can Kahveci yarın oynayacak

Mourinhodan sert derbi açıklaması Toplantıdan kaçmadım, saygısızlık yapıldı

'ACI ÇEKTİK, CANIMIZ YANDI'

Maç kaybettiğiniz zaman acı çekersiniz, önemli bir maç kaybettiğinizde acınız iki kat olur, eğer bu derbiyse üçe katlanır. Büyük bir galibiyet beni aya çıkarmaz ama büyük bir mağlubiyet de beni cehenneme götürmez. Acı çektik canımız yandı ama oyuncularım motive.

'HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMALI'

Bir an önce derbiyi unutuyoruz. Avrupa Ligi’ne kazanarak başlayalım. Ben buraya şampiyon olmaya geldim. Herkesin elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Bunu yapmayan, benden formayı asla alamayacak

Haberin Devamı

Mourinhodan sert derbi açıklaması Toplantıdan kaçmadım, saygısızlık yapıldı

BASIN TOPLANTISI AÇIKLAMASI

Okan Buruk'un basın toplantısını tam 17 dakika bekledim! Bitmedi... Ben saygısızlık yapmadım, aksine bana saygısızlık yapıldığını hissettim! Ben hiçbir zaman basın toplantısından kaçmadım.

24 yıllık futbol kariyerim boyunca hiçbir basın toplantısından veya sorudan kaçmadım. 24 yıldır hiçbir basın toplantısından kaçmadım. 70 dakika basın toplantısı kapısının önünde bekledim, girmeme izin vermediler.