SporMuslera Galatasaray - Young Boys maçında var mı? Muslera Galatasaray - Young Boys maçında oynayacak mı, kadroda mı?

Muslera Galatasaray - Young Boys maçında var mı? Muslera Galatasaray - Young Boys maçında oynayacak mı, kadroda mı?

Paylaş
Muslera Galatasaray - Young Boys maçında var mı? Muslera Galatasaray - Young Boys maçında oynayacak mı, kadroda mı?

Galatasaray - Young Boys maçı öncesi kadroda yer alacak olan oyuncular merak ediliyor ve bu kapsamda Muslera Galatasaray Young Boys maçında var mı? Sorusu ile Muslera’nın kadro durumu araştırılıyor. Peki, Muslera Galatasaray Young Boys maçında oynayacak mı, kadroda mı?

Muslera Galatasaray - Young Boys maçında var mı? Sorusu, karşılaşmaya kısa bir süre kala birçok sporsever tarafından araştırılıyordu. Okan Buruk Muslera sakatlık son durum hakkında yaptığı açıklamalar ile birlikte merak edilmekte olan sorulara yanıt verdi. Peki, Muslera Galatasaray - Young Boys maçında var mı? Muslera Galatasaray - Young Boys maçında oynayacak mı, kadroda mı?

Haberin Devamı

MUSLERA GALATASARAY - YOUNG BOYS MAÇINDA VAR MI?

Buruk, Muslera'nın sakatlığı sonrası durumu hakkında bilgi verirken, deneyimli kalecinin Galatasaray - Young Boys maçında oynayabilecek durumda olduğunu düşündüklerini belirtti. İlk maçın ilk yarısının son anlarında sakatlanan Muslera, antrenmanlara katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı. Okan Buruk, Muslera'nın sahada olabileceğine inandıklarını, ancak durumunu maç saatine kadar değerlendireceklerini ifade etti.

Ayrıca, Okan Buruk, basın toplantısında taraftarlardan sabırlı olmalarını ve maç sırasında sakin kalmalarını istedi. Başarılı teknik adam, Galatasaray'ın iç sahada dominant bir oyun sergilemeyi hedeflediğini, oyuncuların değişse bile takımın mentalitesinin aynı kalacağını vurguladı.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA 318. MAÇINI OYNAYACAK

Galatasaray, Young Boys karşılaşmasıyla Avrupa’da 318. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar oynadığı 317 müsabakada 113 galibiyet, 120 mağlubiyet ve 84 beraberlik aldı. Aslan bu karşılaşmalarda 429 gol atarken, kalesinde 475 gol gördü.