SporNesyri çıkmazı

Nesyri çıkmazı

Paylaş
Nesyri çıkmazı

Allan Saint-Maximin transferini açıklamaya hazırlanan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için de bastırıyor. Ancak 27 yaşındaki Faslı forvet hakkında çıkan birbirinden farklı haberler akıllarda soru işareti bırakıyor.

İngiliz basınından Tribal Football ile İtalya’dan Sky Sport, Neysri transferinde sarı-lacivertlilerin bir adım önde olduğunu duyurdu. Haberlerde, yıldız futbolcuya 4.5 milyon euro maaş teklif eden Fenerbahçe’nin 3.5 milyon euroluk rakam belirleyen Roma’yı devreden çıkardığı belirtildi. Bazı kaynaklar ise Suudi Arabistan kulübü Al-Qadsiah’ın 10 milyonluk teklifle transferi bitirdiğini ileri sürdü.

Haberin Devamı

O BİR EFSANE

Fenerbahçe’de Djiku, teknik patron Mourinho’ya övgü yağdırdı. FB TV’ye açıklamalarda bulunan Ganalı stoper, “Hocamızın oyun taktiği ve felsefesini anlamaya, oturtmaya çalışıyoruz. Gerçekten kendisi çok büyük bir teknik adam ve taktisyen. Kariyeri boyunca her şeyi kazanmış bir futbol efsanesi. Onun tecrübesinden faydalanmak bizi çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

DZEKO’DAN MEMNUNUZ

Sarı-lacivertlilerde sportif direktör Mario Branco, takımdaki geleceği belirsiz olan Dzeko hakkında konuştu. İtalyan futbol adamı, “Dzeko bizim kaptanımız, en iyi golcülerimizden ve en önemli oyuncularımızdan biri. Geçen sezon sakatlık yaşamadan neredeyse her maçta oynadı. 38 yaşında olmasına rağmen hala genç ve biz ondan çok memnunuz” dedi.

Haberin Devamı

COMOLLİ TUTUKLANDI

Fransız ekibi Toulouse’un başkanı Damien Comolli, sürpriz bir şekilde tutuklandı. Bir dönem Fenerbahçe’de sportif direktörlük görevini yürüten Fransız futbol adamı, son olarak PSG’yi çalıştıran ünlü teknik direktör Christophe Galtier’in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier’in de adının karışabileceği ‘sahte menajerler’ soruşturması kapsamında göz altına alındı.