SporNesyri neşesi

Nesyri neşesi

Paylaş
Nesyri neşesi

Fenerbahçe'nin 19.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Nesyri, takıma çabuk alıştı. Önceki gün salonda bir çalışma gerçekleştiren Faslı forvet, dün sahaya indi. Sürekli gülümseyen 27 yaşındaki futbolcu, bir anda takımın neşe kaynağı oldu.

Teknik patron Mourinho, kısa bir görüşme yaptığı Nesyri’ye beklentilerini anlattı. Antrenmandaki hırslı görüntüsüyle de dikkat çeken yıldız futbolcu, oynamak için sabırsızlandığını belli etti. İsmi UEFA listesinde olmadığı için Lugano ile oynanacak rövanş maçında görev yapamayacak olan başarılı forvet, turun geçilmesi halinde Lille ile oynanacak maçların kadrosuna dahil edilecek.

Haberin Devamı

OOSTERWOLDE’YE KANCA

İtalyan basını, Serie A ekibi Bologna’nın transfer listesinde Jayden Oosterwolde’nin bulunduğunu öne sürdü. Haberde, teknik heyette görev alan Giovanni Sartori’nin, Hollandalı futbolcuyu Parma döneminden bu yana takip ettiği belirtilirken 23 yaşındaki oyuncuyu Fenerbahçe’den transfer etmek için önemli bir teklif gerektiği vurgulandı.

DİVAN GÜNÜ

Sarı-lacivertlilerde Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, bugün yapılacak. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenecek toplantı, 10.30-13.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Toplantıda divan üyeliğinde 40 ve 50. yılını dolduranlara plaket verilecek.

FERDİ KADIOĞLU’NA TEBRİK

Fenerbahçe’nin dünkü antrenmanı öncesi futbolcular, Ferdi Kadıoğlu’nun 200. maçını tebrik ederek özel olarak hazırlanan 200 numaralı formayı yıldız oyuncuya hediye etti. 24 yaşındaki oyuncu da “Biz bir aileyiz, iyi ki Fenerbahçe” şeklinde paylaşım yaptı

Haberin Devamı