SporNesyri’ye çok özel dokunuş

Nesyri’ye çok özel dokunuş

Paylaş
Nesyri’ye çok özel dokunuş

Ligde bu haftayı BAY geçecek olan Fenerbahçe, milli ara da hesaba katıldığında yaklaşık 20 günlük periyodu maç yapmadan geçirecek. Bunu fırsat olarak gören ‘Özel biri’ lakaplı Mourinho, bu süreçte Nesyri için özel olarak mesai yapacak.

Portekizli hoca, 19.5 milyon euro ile kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Faslı forvetin adaptasyon sürecini atlatması için bir çalışma programı düzenleyecek. Sarılacivertli forma altında 11 maçta sadece 1 golü bulunan 27 yaşındaki futbolcu, son vuruşlarda bitiricilik sorunu yaşamıştı. Yıldız oyuncu, Fas Milli Takımı’nın 12 ve 15 Ekim’de Orta Afrika Cumhuriyeti ile oynayacağı Afrika Kupası eleme maçlarının kadrosuna çağrılmıştı. Mourinho, belirleyeceği yeni programla milli takım dönüşü Nesyri’nin bu durumuna çare bulmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İTALYA’YI ÖZLEDİM

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Becao, İtalya’yı özlediğini söyledi. 4 sezon Udinese forması giyen başarılı stoper, iyi bir defans oyuncusu olmasını burada edindiği tecrübeye bağladı. Mourinho’nun oyun sistemine de değinen 28 yaşındaki futbolcu, “Önemli olan gol yememek, sonra da gol atmak. Mourinho’nun sadece savunma ve kontratak yaptırdığını söyleyenlere katılmıyorum” dedi.

MERT HAKAN KONGRE ÜYESİ

Fenerbahçe kaptanlarından Mert Hakan Yandaş’dan sürpriz bir hamle geldi. Tecrübeli oyuncu, futbol hayatı devam ederken Fenerbahçe’nin kongre üyesi oldu. Yıldız futbolcu, 2019-2020 sezonunun bitiminde Sivasspor’dan sarılacivertlilere transfer olmuştu.

WİLBEKİN ŞOKU

EuroLeague’e Olympiakos zaferiyle başlayan Fenerbahçe Beko’da Wilbekin’in yaşadığı sakatlık moralleri bozdu. İlk çeyrekte sakatlanan ve ön çapraz bağları kopan yıldız basketbolcu, sezonu kapattı. Bunun üzerine sarılacivertliler, kısa rotasyonuna takviye için harekete geçti. Kanarya’nın Manisa Basket forması giyen Saben Lee ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

BÜYÜK KULÜP PAYLAŞIMI

Mourinho, önceki gece flaş bir paylaşım yaptı. Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’de Olympiakos’u konuk ettiği maçta salondan bir fotoğraf paylaşan Portekizli teknik adam, “Büyük kulüp” ifadesini kullandı. Bu paylaşım, Fenerbahçe taraftarlarınca beğeni yağmuruna tutuldu.