Spor"Net oyuncu istiyoruz"

"Net oyuncu istiyoruz"

Paylaş
"Net oyuncu istiyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfere dair açıklamalarda bulundu.

Ajans 1905’e konuşan genç hoca, “Transfere en az ihtiyacı olan takım biziz. Net oyuncu istiyoruz. Üzerimize baskı kuruluyor diye istemediğimiz bir oyuncuyu almayacağız. Hepimiz en iyi oyuncuları istiyoruz. Galatasaray’a oyuncu gelmek istiyor bazen çok farklı şeyler ortaya çıkıyor. Sabırlı olmak gerekiyor. En doğru şekilde oyuncular getirmek gerekiyor. Yabancı sayımızı azaltmamız lazım. İhtiyacımız olan mevkiler belli. Tansiyonun biraz düşmesi lazım. İstediğimiz oyuncunun alınmasını istiyorum. İstediğimiz oyuncular arasında görüşmeler sürüyor” dedi.

Haberin Devamı

TEK İDMAN YAPTILAR

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Geinberg bölgesinde sürdüren Galatasaray, dünü tek idmanla geçirdi. Dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

EKSİKLER DÖNÜYOR

Sarı-kırmızılılarda eksik isimler yavaş yavaş takıma dönüyor. Bir süredir düz koşu yapan Victor Nelsson ile Emin Bayram, takımla çalışmalara başlayacak. Copa Amerika’da mücadele veren Sanchez ile EURO 2024 sonrası izinli olan Kaan ve Abdülkerim ise ilerleyen günlerde takıma dahil olacak.

D-SMART’TA SAHNE ALIYOR

Galatasaray, ikinci hazırlık maçında bugün, Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Raiffeisen Arena’da saat 20.45’te başlayacak olan mücadele, Spor Smart ve D-Smart GO’dan naklen yayınlanacak. Aslan, Avusturya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Lask Linz’e 3-2 mağlup olmuştu.

Haberin Devamı