N’Golo Kante kapıyı çaldı

Al İttihad forması giyen Fransız ön libero N’Golo Kante, Solskjaer ile bizzat görüşerek Beşiktaş’a gelebileceğini söyledi. 34 yaşındaki Kante için, Solskjaer’in kararı bekleniyor.
Gazete Haberi
Sezon bitmeden hedefsiz kalan Beşiktaş için transfer iddiaları artıyor. Mail Sport, Suudi Arabistan ekibi Al İttihad forması giyen Fransız ön libero N’Golo Kante’nin, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer’i arayıp, Beşiktaş’a gelmek istediğini iddia etti. 34 yaşındaki oyuncunun, Suudi Arabistan’da çok kazanmasına rağmen makul bir rakama Beşiktaş’a gelebileceğini Solskjaer’e söylediği belirtiliyor.
ÇOK GÜÇLÜ BİR OYUNCU
Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Avrupa’ya dönmek isteyen, ön libero dışında merkez orta sahada da görev yapan Kante için Solskjaer’in, “Yönetim ile görüşeyim, sana haber vereceğim” dediği iddia ediliyor. Piyasa değeri 7 milyon euro olan, Chelsea ve Leicester City formaları da giyen Kante güçlü fiziği ve mücadele gücüyle tanınıyor.
HAYALİM CORİNTHİANS
Sakatlığı geçen ancak teknik direktör Solskjaer’in pek tutmadığı Gabriel Paulista, hayalinin Corinthians’ta forma giymek olduğunu söyledi. Brezilya basınından UEL Sporte’ye konuşan tecrübeli stoper, “Kardeşim yüzünden iyi bir Corinthians taraftarı oldum. O vefat etti. Böylece onun hayalini de gerçekleştirebilirim” ifadesini kullandı.
20 ÜÇLÜK, 121 SAYI
Ligde normal sezonu ikinci sırada bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş Fibabanka, Bursaspor deplasmanında rakibini üçlük yağmuruna tuttu ve sezonun hem sayı hem üçlük rekorunu kırarak 121-91 galip geldi.