SporNürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Nürnberg - Juventus maçı şifreli mi? Nürnberg - Juventus maçı canlı izle!

Nürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Nürnberg - Juventus maçı şifreli mi? Nürnberg - Juventus maçı canlı izle!

Paylaş
Nürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Nürnberg - Juventus maçı şifreli mi? Nürnberg - Juventus maçı canlı izle!

Futbolseverler, Nürnberg ile Juventus arasındaki hazırlık maçını heyecanla bekliyor. Peki, Nürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Nürnberg - Juventus maçı şifreli mi? Nürnberg - Juventus maçı canlı izle!

Nürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu merak ediliyor ve birçok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Her iki takımın da yeni sezon öncesinde form grafiğini görmek ve kadrolarını denemek için sahaya çıkacağı bu maç, futbol tutkunları tarafından merakla takip edilecek. Peki, Nürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta? Nürnberg - Juventus maçı şifreli mi? Nürnberg - Juventus maçı canlı izle!

Haberin Devamı

NÜRNBERG - JUVENTUS MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Nürnberg ile Juventus arasındaki hazırlık maçı, 26 Temmuz 2024 Cuma günü oynanacak ve saat 18:00'de başlayacak. Bu heyecan dolu karşılaşma, FC Nürnberg'in YouTube kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maç, internet üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı FC Nürnberg YouTube kanalı üzerinden takip edebilirler. Maç, Almanya'da, Almanya Stadyumu'nda oynanacak.

Nürnberg - Juventus maçı hangi kanalda, saat kaçta Nürnberg - Juventus maçı şifreli mi Nürnberg - Juventus maçı canlı izle

Bugün, 26 Temmuz Cuma günü futbolseverler için heyecan dolu karşılaşmalar var. Werder Bremen Sheffield, Celta Vigo Gil Vicente, Nürnberg Juventus, Essen Bayer Leverkusen, Sevilla Al Ittihad ve Fiorentina Bolton gibi takımlar hazırlık maçları oynayacak. Juventus, yeni sezonda zirve hedefiyle Nürnberg karşısına çıkarken, Bayer Leverkusen Essen ile karşılaşacak.

Haberin Devamı