SporNwakaeme'ye güneş doğdu

Nwakaeme'ye güneş doğdu

Paylaş
Nwakaeme'ye güneş doğdu

Trabzonspor’da sakatlığı bulunan Nwakaeme, sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. Bordo-mavililerin çiçeği burnunda hocası Şenol Güneş, Nijeryalı kanat oyuncusuyla yaptığı görüşmede ona olan desteğini dile getirdi.

Kendisinin takım için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Güneş, takım arkadaşlarının ve teknik ekibin onun dönüşünü sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Tecrübeli hocanın bu ilgisi, yıldız futbolcuyu hayli memnun etti. Bu kısa sohbet, Nwakaeme’nin sahalara güçlü bir dönüş yapacağının sinyalini verirken, Güneş’in oyuncularıyla kurduğu güçlü bağın bir göstergesi olarak dikkat çekti.

Haberin Devamı

SERDAR ŞOKU

Bordo-mavililere, yeni transfer Serdar Saatçı’dan kötü haber geldi. Ümit Milli Takım’ın U21 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İrlanda Cumhuriyeti ile oynadığı maça ilk 11’de başlayan milli futbolcu, 65. dakikada sakatlanıp oyundan çıktı. Başarılı oyuncunun durumu yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

ÇİFT İDMAN YAPTI

15 Eylül’de Beşiktaş’ı konuk edecek olan Trabzonspor, dünü çift idmanla geçirdi. Isınma hareketleri ile başlayan sabah antrenmanı, koordinasyon çalışması ve 5’e 5 oyunla sona erdi. Bordo-mavililer, akşam idmanında ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi