SporOcakta transfer var

Ocakta transfer var

Paylaş
Ocakta transfer var

Beşiktaş yönetimi, kadro derinliğini arttırmak için devre arasında transferler yapma kararı aldı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, hücum bölgesine takviyeler istiyor.

Yönetimin listesinde İtalya’da Sassuolo forması giyen kanat oyuncusu Armand Lauriente ve Bayer Leverkusen’in golcüsü Patrick Schick var. Siyah-beyazlılar, iki futbolcuyla yaz transfer döneminde de ilgilenmiş ama sonuca varamamıştı. Yeniden harekete geçecek olan Beşiktaş, Leverkusen’de fazla süre alamayan Schick ile aynı dertten muzdarip olan Lauriente’yi kiralamak için önümüzdeki günlerde temaslara başlayacak.

Haberin Devamı

TEK SEÇENEK MASUAKU

Kartal’da sol bekin ağır yükünü Arthur Masuaku, tek başına çekiyor. Alternatifi olmayan Demokratik Kongolu futbolcu, milli ara öncesi kart cezalısı olduğu Kayserispor maçı dışında tüm karşılaşmalarda görev aldı. Takımın ikinci sol beki ise sol ayaklı stoper Emirhan Topçu.

ONANA İSPANYA’YA

Devre arasında takımdan gönderilecek olan Jean Onana’ya talip çıktı. İspanya’dan Real Valladolid’in Onana’yı bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Yönetim, İspanyol kulüpten gelecek teklifi bekliyor.