SporOkan Buruk, oyuncularıyla konuşacak! Taraftarın önünde kaçan puan

Okan Buruk, oyuncularıyla konuşacak! Taraftarın önünde kaçan puan

Paylaş
Okan Buruk, oyuncularıyla konuşacak! Taraftarın önünde kaçan puan

Süper Lig'in 37. haftasında iç sahada aldığı Fenerbahçe derbisi yenilgisiyle şampiyonluğunu ilan etme şansını kaçıran Galatasaray'da takımın yıldızları birlik mesajları verirken teknik direktör Okan Buruk'un da oyuncularıyla bir konuşma yapacağı belirtildi.

Galatasaray'da iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisinin yankıları sürüyor. Süper Lig'in 37. haftasında sahasında ağırladığı ezeli rakibine 1-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar'da yıldız oyuncular, son hafta öncesi birlik mesajları veriyor.

Haberin Devamı

'BERABER AYAĞA KALKACAĞIZ'

Fenerbahçe derbisinde yaşanan yenilgiye en çok üzülen isimlerden biri de Lucas Torreira’ydı. Olaylar soğuduktan sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve Galatasaray camiasına seslenen Uruguaylı orta saha oyuncusu, “Hayatta ve bu kulübün tarihinde her zaman olduğu gibi, ayağa kalkacağız ve savaşmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar hep birlikte” ifadelerini kullandı. Torreira’nın paylaşımına kısa sürede binlerce destek mesajı geldi.

KAPTAN DEVREDE

Fenerbahçe yenilgisi sonrası büyük üzüntü yaşayan Galatasaraylı oyuncuları teselli eden isim kaptan Fernando Muslera oldu. Kaptanın takım dağılmadan önce soyunma odasında arkadaşlarıyla kısa bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

'ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

Tecrübeli eldivenin, “İyi değildik ve yenildik. Bu maçı kapatalım. Hâlâ her şey bizim elimizde. Haftaya şampiyon biz olacağız” sözleriyle takım arkadaşlarını hem teselli hem de motive etmeye çalıştığı bildirildi.

OKAN BURUK DA KONUŞACAK

Galatasaray, son hafta deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçta hata yapmayarak şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Teknik direktör Okan Buruk’un da bu akşam gerçekleştirilecek antrenmanda oyuncularıyla bir konuşma yapacağı gelen haberler arasında.

Fanatik / Metin Karabaş