SporOkan Buruk'tan orta saha müjdesi

Okan Buruk'tan orta saha müjdesi

Paylaş
Okan Buruk'tan orta saha müjdesi

Okan Buruk, Avusturya kampında AA’nın sorularını yanıtladı. Galatasaray’ın hocası, “Kadro olarak çok iyi durumdayız. Transfer bizim dengelerimizi bozuyor, transfer dönemi herkesin kafasını karıştırıyor. Güçlü oyuncular var ama orta sahaya daha değişik tipte bir oyuncu almak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Birçok görüştüğümüz var. Belki 2 gün, belki 5 gün sonra olacak. Sabırlı ve sakin olmalıyız” dedi.

KEREM VE YUSUF TÜRK OĞLU TÜRK

Haberin Devamı

Buruk, Mavi Kart uygulamasının kaldırılması nedeniyle yerli statüsünden çıkma ihtimali bulunan Kerem Demirbay ve Yusuf Demir ile ilgili şöyle konuştu: Kerem Demirbay’a verilmiş bir hak var. O devam edecek diye biliyoruz. Yanlış anlaşılma var sanırım. Diğer takımlarda da bu hakkı almış oyuncular var. Aynı şekilde devam edeceğini düşünüyorum. Kerem ve Yusuf Demir, Türk oğlu Türk.”

ICARDİ BİR STAR

Cim Bom’un hocası, Mauro Icardi’nin fiziksel olarak hazır olduğunu söyledi. Buruk, “Icardi, dışarıda olan sevgisi ve insanlara yaklaşımı ile gerçek bir star. O enerjisi var ama bir yandan da herkese yardımcı olan bir insan. İnsan sevgisini de içerisinde taşıyor. Bunu da gösteriyor” dedi.