SporOlimpiyatlarda Türkiye hangi spor dallarında var? 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye branşları! 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?

Olimpiyatlarda Türkiye hangi spor dallarında var? 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye branşları! 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?

Paylaş
Olimpiyatlarda Türkiye hangi spor dallarında var? 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye branşları! 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?

2024 Paris Olimpiyatları karşılaşmaların başlaması ile birlikte birçok vatandaş, Olimpiyatlarda Türkiye hangi spor dallarında var? Sorusunu araştırıyor. Peki, 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye branşları! 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?

Olimpiyatlarda Türkiye hangi spor dallarında var? Sorusu, gerçekleştirilmekte olan 2024 Paris Olimpiyatlarında hangi branşlarda yer aldığımızı merak eden sporseverler tarafından araştırılıyor. 4 yıl aralıklarla düzenlenen olimpiyatlar, tüm dünyada yapılan en büyük etkinlikler arasında bulunuyor. Peki, 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye branşları! 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?

Haberin Devamı

OLİMPİYATLARDA TÜRKİYE HANGİ SPOR DALLARINDA VAR?

Türkiye, Paris 2024 Olimpiyatları'nda çok sayıda spor dalında temsil ediliyor. Bu spor dalları arasında atletizm, atıcılık, basketbol, boks, bisiklet, binicilik, eskrim, güreş, halter, judo, okçuluk, masa tenisi, modern pentatlon, voleybol ve yüzme gibi branşlar yer alıyor. Türk sporcular, hem bireysel hem de takım olarak bu dallarda mücadele edecekler ve ülkemizi gururla temsil edecekler.

Olimpiyatlarda Türkiye hangi spor dallarında var 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye branşları 2024 Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor

2024 PARİS OLİMPİYATLARI TÜRKİYE BRANŞLARI

Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Güreş, Hentbol, Halter, Judo, Kano, Masa Tenisi, Okçuluk, Ragbi, Tekvando, Tenis, Voleybol, Yüzme, Binicilik, Bisiklet, Modern Pentatlon, Triatlon, Yelken, Yüzme, Atıcılık, Halter

2024 YAZ OLİMPİYATLARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları 1 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek. Buna göre Paris 2024 Yaz Olimpiyatları 1 Ağustos’ta bitiyor.

Haberin Devamı