SporOna hayır demek zor

Ona hayır demek zor

Paylaş
Ona hayır demek zor

Fenerbahçe’nin yeni transferi Amrabat, “Roma-Fiorentina maçının ardından Mourinho, ‘Seninle çalışmak isterim’ dedi. O isterse ‘Hayır’ demek zor. O bir winner (Kazanan) ben de öyleyim” dedi.

Fenerbahçe, Fiorentina’dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Sofyan Amrabat için imza töreni düzenledi. “Burada olduğum için mutlu ve gururluyum. Fenerbahçe inanılmaz bir kulüp” diyerek sözlerine başlayan Faslı orta saha, “Jose Mourinho gibi bir koç sizi isterse ‘Hayır’ demek çok zor. Roma-Fiorentina maçından sonra ‘Seninle çalışmak isterim’ dedi. Elhamdülillah bugün bir Fenerbahçe oyuncusuyum. O bir winner. Ben de bir winner oyuncuyum. Birlikte çok iyi işler yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’A SAYGIM VAR

Amrabat, sözlerine şöyle devam etti: “Fred süper bir oyuncu. Onunla oynamak için çok heyecanlıyım. Ben bir kulüp seçtiğim zaman kalpten seçmeyi tercih ederim. Diğer kulüplerden ilgi vardı. Galatasaray hakkında konuşmak istemiyorum. Galatasaray’a saygım var, bana teklif yapan tüm takımlara olduğu gibi. Manchester United maçı bence çok güzel maç olacak. Bizim için iyi bir test maçı olacak. Eski arkadaşlarımı görmek benim için güzel olacak.”

DİK DURDU BİZ KAZANDIK

Asbaşkan Acun Ilıcalı, şunları söyledi: “Hocamızın 1 numarası Sofyan Amrabat’tı. Hocamıza yine en istediği oyuncuyu getirebildiğimiz için mutluyuz. Amrabat 10 teklif aldı. Hepsini reddetti, dik durdu ve kulübüne sadece ‘Ben Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum’ dedi. O dik durdu ve kazanan Fenerbahçe oldu.”

Haberin Devamı

KADIKÖY’DE ‘YAZ’ HAVASI

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Yaz, Alanyaspor ile oynanan maça damga vurdu. Yaz, maç sonunda hem tüm takımı tebrik edip fotoğraf çektirdi hem de teknik direktör Jose Mourinho ile bir araya gelip, kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

GALATASARAY KART GÖRMÜYOR

Kanarya’nın hocası Jose Mourinho, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ferdi’yi satmak istemediklerini belirten Mourinho, “Kulüp elinde tutabilmek için harika bir teklif yaptı. Ferdi kabul etse Avrupa’nın en çok kazanan beklerinden olacaktı ama gitmek istedi. Vücut olarak buradaydı ama ruhu burada değildi” dedi. Portekizli hoca, “Sezon içinde sakatlık ve kart cezaları oluyor. Türkiye’de sadece Galatasaray kart görmüyor ama onun dışındaki takımlar görüyor” diyerek ezeli rakibine de gönderme yaptı.