SporOrban operasyonu

Orban operasyonu

Paylaş
Orban operasyonu

Forvet arayan Trabzonspor, transfer döneminin bitmesine saatler kala Gift Orban için seferber oldu. Lyon ve 22 yaşındaki Nijeryalı forvet ile pazarlık sürüyor.

Yeni sezon için 13 transfer yapan Trabzon’da en büyük eksik forvetteydi. Teknik direktör Şenol Güneş’in onayıyla Lyon’un Nijeryalı forveti Gift Orban için harekete geçilmişti. Transfer döneminin bu gece yarısı bitecek olması nedeniyle zaman kısıtlı. Bir yandan yabancı kontenjanı açılmaya çalışılırken, Orban’ın maliyet hesapları da yapılıyor.

Haberin Devamı

20 GOL ATABİLİR Mİ?

Onuachu başta olmak üzere birçok forvetle temasa geçilmesine rağmen mutlu sona ulaşılamamıştı. Forvet, forvet arkası ve sağ kanatta oynayan Orban ile prensipte anlaşıldı. Fransız ekibi Lyon’a yapılan 1 milyon euro kiralama, 6 milyon euro satın alma opsiyonu teklifi kabul görmedi. Satın alma opsiyonu için oyuncunun bir sezonda 20 gol atmasını da Lyon reddetti.

YENİLER ŞANS BEKLİYOR

Trabzonspor’da yeni transferlerden Simon Banza ve Serdar Saatçı, Beşiktaş maçında oynamak istediklerini söyledi, gözlerinin teknik direktör Şenol Güneş’te olduğunu ekledi. Özellikle Serdar’ın eski takımına karşı forma giymek için çok istekli olduğu belirtildi.

TEK İHTİMAL GALİBİYET

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş idman öncesi kısa bir konuşma yaparak, takıma yeni katılanlara ‘Hoş geldin’ dedi. Güneş, “Zor bir maç bizi bekliyor. Beşiktaş’ı anlatmama gerek yok. Seyircimiz önünde kazanmak harika olur. Başka bir sonucu aklıma bile getirmek istemiyorum” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’A PUAN YOK

Milli Takım’ın başarılı oyuncusu Eren Elmalı, Beşiktaş maçını kazanacaklarını söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş ile çıkacakları ilk k arşılaşmada hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Eren, “Beşiktaş iyi bir hava yakaladı ama Trabzon’da kazanamazlar. Taraftarımızın da desteği ile 3 puan alacağımıza inancım tam” diye konuştu.