SporOrdonez hamlesi

Ordonez hamlesi

Paylaş
Ordonez hamlesi

Fenerbahçe, Cristian Medina’yı ocak ayından önce göndermek istemeyen Boca Juniors’a gözdağı veren bir hamle yaptı.

Arjantin basını, orta sahaya acil takviye isteyen sarı-lacivertlilerin, Velez forması giyen Christian Ordonez için nabız yokladığını yazdı. Haberde, Boca Juniors’ın Medina konusunda geri adım atmazsa Fenerbahçe’nin 20 yaşındaki oyuncu için resmi teklifte bulunacağı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Ordonez’in satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği öğrenildi. Arjantin 1. Lig’inde 52 maçta görev yapan genç futbolcu, 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Öte yandan Boca Juniors yöneticisi Mauricio Serna, Fenerbahçe ile Boca arasındaki Cristian Medina görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

KRİTİK 48 SAAT

Türkiye’de transfer dönemi yarın sona erecek. Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen 3 isme birçok kulüp talip. Serdar Aziz, Emre Mor ve Samet Akaydın için gelen teklifler değerlendiriliyor. Sarı-lacivertli yönetim, 48 saat saat içinde oyuncuların geleceğiyle ilgili son kararını verecek.

KURAL DEĞİŞMİYOR

TFF, sezon başı yaptığı açıklama ile Süper Lig’de A Takım kadrolarında 14 yabancı, maç kadrosunda ise 12 yabancı futbolcunun yer alabileceğini açıklamıştı. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, yabancı sayısının değişmesi için başvuruda bulunmuştu. TFF Yönetim Kurulu, yeni yabancı sayısı için yapılan resmi başvuruları karara bağladı ve reddetti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, herkesin merakla beklediği konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Bizimle beraber Galatasaray ve Beşiktaş’ın da yabancı sınırı konusunda bir yenileme talebi oldu ama TFF, bu talebi uygun görmedi ve reddetti. Şu anda bir değişiklik söz konusu değil.”

Haberin Devamı

BARTUĞ’DAN İKİ GOL

Kanarya’nın gelecek vaat eden yıldızı Bartuğ Elmaz’ın yükselişi sürüyor. 21 yaşındaki ön libero, Ümit Milli Takım’ın San Marino’yu 6-1 mağlup ettiği maçta iki gol birden attı. Genç futbolcu, orta sahadaki forma savaşında yer alacağını hocası Mourinho’ya bir kez daha ispatladı.

MİLLİLER DÖNDÜ

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Milli takımlardan dönen oyuncular, günü aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla noktaladı.

LİVAKOVİC’TEN HOCASINA ÖVGÜ

Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, ülke basınına açıklamalarda bulundu. Mourinho’dan övgüyle bahseden 29 yaşındaki file bekçisi, “Hepimiz bu sezonun şampiyonluk sezonu olmasını umuyoruz. Harika bir teknik direktörümüz var. Olağanüstü bir takımımız, ciddi oyuncularımız var. Beklentiler her zamankinden daha yüksek. Şampiyonluk için umutluyuz, nasıl bir kutlama olacağını tahmin edebilirsiniz” şeklinde konuştu.

ÖNCE PAŞA SONRA DERBİ

Mourinho, haftaya oynanacak derbiyi şimdilik düşünmüyor. Portekizli hoca, “İnsanlar derbileri erkenden düşünmeye çok yatkın. Çok erkenden düşünmek yanlış. Pazar günü Kasımpaşa ile önemli bir maçımız var. Pazartesi günü takım izinli olacak ama size şunun sözünü verebilirim, pazartesi günü ben izinli olmayacağım. Kafamı tamamen Galatasaray maçına vereceğim ama şu anda o maçı bir saniye bile düşünmüyorum” dedi

Haberin Devamı