SporOrta saha operasyonu

Orta saha operasyonu

Paylaş
Orta saha operasyonu

Galatasaray, sezon başlamadan bir orta sahaya imza attırmaya kararlı. Palmeiras’tan Richard Rios ve Benfica’dan Florentino Luis’den biri Aslan olacak.

Uzun süredir sağ bek arayan, Elias Jelert’e imza attırarak bu sorunu çözen Galatasaray’da şimdi hedef bir orta saha oyuncusu almak. Teknik direktör Okan Buruk’un verdiği isimler McTominay ve Wendel’de başarılı olamayan sarı-kırmızılı yönetim Palmeiras’tan Rios ve Benfica’dan Florentino Luis’den birine imza attırmak için seferber oldu. Transferin gecikmesiyle camiada çatlak seslerin yükselmesinden rahatsız olan yönetim hafta sonuna kadar iki futbolcudan birine imza attırmayı planlıyor.

Haberin Devamı

PAZARLIK SÜRÜYOR

Benfica forması giyen Florentino Luis ile daha önce de ilgilenen Galatasaray, Portekiz ekibini ikna edememişti. 24 yaşındaki Portekizli ön libero için bir kez daha Benfica’nın kapısı çalındı. Portekiz ekibi 20 milyon euro bonservis isterken, Cim Bom 15 milyon euroya kadar çıktı. Copa America’da Kolombiya forması giyen Richard Rios için de Palmeiras ile temasa geçilmişti. Brezilya basını, Cim Bom’un 24 yaşındaki oyuncu için 16 milyon euro bonservis teklifinin kabul görmediğini yazdı.

SÜPER KUPA FARKLI OLACAK

Galatasaray, son hazırlık maçında Parma’ya 2-0 mağlup oldu. Teknik direktör Okan Buruk, “Sonuçlara takılmayalım. Oyuncularımın bazıları aşırı yorgun. Haftaya oynayacağımız Süper Kupa maçına daha hazır çıkacağız” diye konuştu. Kampın sakatlık yaşanmadan tamamlanmasına ayrıca sevindiğini belirten tecrübeli hoca, Icardi, Zaha, Ziyech’i isim vererek överken, Yusuf Demir’in performansının da arttığını söyledi. Buruk, bir oyuncu daha almak istediklerini ekledi.

Haberin Devamı

BERGE DERBİSİ

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Burnley forması giyen orta saha oyuncusu Sander Berge için karşı karşıya geldiği iddia edildi. İngiliz basını, önce Fenerbahçe’nin Burnley’e teklif yaptığını, ardından da Galatasaray’ın devreye girdiğini yazdı. 26 yaşındaki Norveçli oyuncu geçen sezon 40 maçta 2’şer gol ve asist üretti.