SporGalatasaray'ın yeni hedefi! Orta sahaya savaşçı viking

Galatasaray'ın yeni hedefi! Orta sahaya savaşçı viking

Paylaş
Galatasaray'ın yeni hedefi! Orta sahaya savaşçı viking

Kaliteli bir orta saha almak isteyen Galatasaray, Genoa forması giyen Danimarkalı Morten Frendrup için harekete geçti. Genoa transfere yeşil ışık yaktı.

Galatasaray, sezon öncesinde orta sahaya bir takviye daha yapmak istiyor. Cumartesi günkü Beşiktaş Süper Kupa maçında sonuç ne olursa olsun bir orta saha alınacak. Sarı-kırmızılı ekibin listesine son olarak İtalya’nın Genoa takımında forma giyen Danimarkalı Morten Frendrup girdi. 23 yaşındaki oyuncu merkez orta saha, defansif orta saha ve orta sahanın solunda forma giyebiliyor.

Haberin Devamı

GENOA’NIN VAZGEÇİLMEZİ

Geçen yıl piyasa değeri 4 milyon euro civarında olan Frendrup büyük bir sıçrama yaparak 15 milyon euroya ulaştı. Sport Italia, Galatasaray’ın teklif yaptığını, Genoa’nın da “Hayır” demediğine dikkat çekti. Cim Bom, Palmeiras’tan Richard Rios için teklifini yapmış beklemeye başlamıştı. Frendrup geçen sezon Genoa’da 37 lig maçında 2 gol, 5 asistlik performans ile dikkat çekmişti.

CALABRİA İÇİN RET

Galatasaray’ın sağ bek olarak Elias Jelert’e imza attırmasına rağmen bu bölge için arayışların sürdüğü iddia edildi. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano birkaç gün önce Galatasaray’ın Davide Calabria için Milan’a teklif yaptığını ancak kabul edilmediğini aktardı.

8 NUMARA ALACAĞIZ

Ali Sami Yen’i anma töreninde soruları cevaplayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Cumartesi Süper Kupa maçını oynayacağız. Hocamızla eksikleri tespit etmiştik. Geniş ve şampiyon bir kadromuz var. İhtiyaç duyulan yerlere de oyuncu alacağız. Öncelikle 8 numara. Onun için sıkı çalışıyoruz, kısa sürede müjdeyi vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı