SporOrta sahaya yeni aday! Fenerbahçe transferde hızlandı

Orta sahaya yeni aday! Fenerbahçe transferde hızlandı

Paylaş
Orta sahaya yeni aday! Fenerbahçe transferde hızlandı

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Leicester City’den Boubakary Soumare’yi gündemine aldı. İngiliz basını, yakın zamanda somut adımların atılacağını belirtti.

Fenerbahçe’nin transfer çalışmalarında flaş gelişmeler yaşıyor. Sarı-lacivertli ekip, En-Nesyri ve SaintMaximin gibi yıldız oyuncuları kadrosuna katarken İngiliz basınından orta saha transferi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Haberde, Fenerbahçe’nin Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de forma giyen Fransız ön libero Boubakary Soumare ile ilgilendiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin orta saha için gündemine aldığı isimlerden biri olduğu ifade edilen 25 yaşındaki futbolcu için ilerleyen günlerde somut gelişmeler yaşanabileceği de haberin detaylarında yer aldı.

Haberin Devamı

GORETZKA’DA DEV RAKİPLER

Fenerbahçe’nin transfer listesinde bulunan Bayern Münihli Leon Goretzka için Avrupa’nın devlerinin devreye girdiği öğrenildi. SKY De’nin haberine göre Real Madrid, Barcelona ve Liverpool’un 29 yaşındaki orta sahaya ilgisinin olduğu belirtildi. Goretzka’nın ABD MLS Ligi’ne kesinlikle gitmeyi düşünmediği de ifade edildi.

3 TEMMUZ’U YAŞATTILAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe deplasmanındaki olaylarla ilgili konuştu. Koç, “3 Temmuz sürecinde taraftarımız bir deplasman maçına gittiği zaman yaşatılanların bire bir aynısı bize yaşatıldı. Daha sahaya gelmedik, stadyumun dışındayız. Polislerin önünde formalar alındı, formalarımız yakıldı. Biber gazı, sadece taraftarlarımız değil, yöneticiler de yedi. Aynı FETÖ zamanında yaşadıklarımız gibi. Taraftarımız ‘Yönetim bize sahip çık’ diye bağırıyor. Taraftarımızı tribüne almak için sahaya inerek refleks gösterdik” dedi.

Haberin Devamı

ÖZÜR DİLEDİ

Göztepe akreditasyon kartıyla statta görevli olan, Ali Koç’u arkasından iterek düşüren ardından savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Fatih Özkan, yazılı açıklama yaptı. Özkan, menfur olayın tarafı olarak iki kulübün başkanları ve iki camiadan da özür dilediğini bildirdi.

ÖZKAN’A SALDIRIDAN SEVK

TFF, PFDK sevklerini açıkladı. Olaylı Göztepe-Fenerbahçe maçında tribünlerle gerilim yaşayan başkan Ali Koç ile yönetici Burak Kızılhan; talimatlara aykırı hareket ve Göztepe görevlisi Fatih Özkan; talimatlara aykırı hareket ve saldırı nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.