Spor Ortada durdur kanattan vur

Ortada durdur kanattan vur

Paylaş
Ortada durdur kanattan vur

Milli Takım yarın Avusturya ile son 16 tur maçına çıkacak. Teknik direktör Montella’nın kadrosu ve zafer planı da hazır. Kilit oyuncular ise İsmail Yüksek, Kenan, Kerem, İrfan Can ve Barış olacak.

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Çekya’yı eleyip son 16’ya kaldığımız günden beri Avusturya’yı ezberliyor. Turnuva öncesinde oynadığımız hazırlık maçında Avusturya’ya 6-1 mağlup olmamızın avantaja çevrilmesinin hesaplarını yapan İtalyan teknik adam, yarın oynayacağımız maçta, “Makine gibi çalışan” Avusturya’nın dişlilerini nasıl kıracağını planlıyor. Disiplinli ve savaşçı olmalarına rağmen kanatlardan ve defansın arkasına atılan toplarla gol bulacağımızı düşünen Montella, kadroyu ve oyun planını da buna göre yapıyor.

Haberin Devamı

DENGELERİNİ BOZACAĞIZ

Planlarını oyuncularla da paylaşan Montella, “Avusturya ile oynadığımız hazırlık maçı bizim için büyük bir şans. Ne yapacaklarını biliyoruz. Biz onlardan daha iyi takımız, yolumuz açık. Yarı final hatta final neden olmasın” diye motive ediyor. Montella’nın Avusturya maçında kadroda önemli değişiklikler yapması da bekleniyor. Hedef Avusturya’yı orta sahada durdurmak. Bu görevi de İsmail ve yanında oynacak (Salih, Kaan veya Okay) isme verecek. Sonraki plan ise kanatlardan Kenan, Barış, Kerem ve İrfan Can ile sonuca gitmek. Montella, defansın arkasına atılacak toplarda da Barış Alper’e çok güveniyor.

ARDA GÜLER’E ÖZEL GÖREV

Montella, Hakan Çalhanoğlu’nun cezalı olması nedeniyle Arda Güler’i Avusturya maçında orta sahanın ortasında oynatacak. Arda, Gürcistan maçında 79, Portekiz maçında 21, Çekya maçında 75 dakika süre almış, bir gol atmıştı.

Haberin Devamı

HEP TAKTİK HEP TAKTİK

Milli Takım, Avusturya maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Montella ısınma çalışmalarından sonra hemen taktik idmanlara geçti. Futbolcuların taktik idmanlardan keyif aldığı belirtildi. Milliler son bölümde penaltı da çalıştı.