SporOsayi paniği! Sosyal medya hesabından isyan etti

Osayi paniği! Sosyal medya hesabından isyan etti

Paylaş
Osayi paniği! Sosyal medya hesabından isyan etti

Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızı, Libya’da havalimanında ülkesinin milli takımıyla 15 saat mahsur kaldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Nijerya maçtan çekilirken sarı-lacivertli yönetim, oyuncusunun yaşadıklarından dolayı tepkili.

Fenerbahçe’nin sağ beki Bright Osayi- Samuel, Nijerya Milli Takımı’yla Afrika Uluslar Kupası elemeleri için gittiği Libya’da mahsur kaldı. Osayi, “15 saat boyunca sağlık ve güvenliğim olmadan rastgele bir Libya havaalanında mahsur kaldım” paylaşımını yaptı. Nijeryalı futbolcu, Afrika Futbol Konfederasyonu’na (CAF) konuyla ilgili “Daha iyisini yapabiliriz” ifadesini kullandı. Nijerya Milli Futbol Takımı’nın yaşanan bu sıkıntılardan dolayı Libya’da maç oynamayı reddedip bugünkü karşılaşmadan çekilme kararı aldığı öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi, oyuncusuyla iletişime geçerken yaşanan kriz nedeniyle tepki gösterdi. Osayi’nin bir hayli moralsiz ve öfkeli olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

OSİMHEN: İNSANLIK DIŞI

Sakatlığı nedeniyle milli takıma gidemeyen ve İstanbul’da bireysel olarak çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, olaya tepki gösterdi. Osimhen, “Kardeşlerimin ve antrenörlerimin Libya havaalanında karşılaştığı haksız muamele beni hayal kırıklığına uğrattı. CAF ve diğer futbol organlarını müdahale etmeye çağırıyorum. Bu gereksiz ve insanlık dışı” dedi.

18 SAATLİK ESARET BİTTİ

Osayi Samuel’in yer aldığı Nijerya Milli Takım’ın kafilesi Libya’dan ayrıldı. Nijerya, Libya’nın doğusundaki Ibrık Havalimanı’nda 18 saat mahsur kaldıktan sonra Bingazi’deki maça çıkmama kararı alarak ülkesine döndü.

NESYRİ İSPANYA’DA YİNE GÜNDEMDE

Fenerbahçe’de bir türlü istenilen patlamayı yapamayan Faslı golcü Youssef En Nesyri, performansıyla İspanyol basınında gündem oldu. İspanyol medyası, En Nesyri’nin Fenerbahçe macerasının iyi başlamadığını istatistikler üzerinden duyurdu: “Faslı forvetin gol beklentisi 2.94, maç başına ortalama ise 2.1 şut çekiyor ve bunların sadece 1.1’i isabetli.”

Haberin Devamı