SporOsimhen dönüş tarihini açıkladı! Galatasaray'da müjde

Osimhen dönüş tarihini açıkladı! Galatasaray'da müjde

Paylaş
Osimhen dönüş tarihini açıkladı! Galatasaray'da müjde

Galatasaray'a Napoli'den kiralık olarak katılan Victor Osimhen, çıktığı ilk maçtan itibaren taraftarların sevgilisi olmuştu. Kasımpaşa müsabakasında sakatlık yaşayarak oyuna devam edemeyen Nijeryalı golcü, daha sonra Avrupa Ligi'ndeki RFS ve Süper Lig'deki Alanyaspor maçlarında forma giyemedi. Ancak yıldız golcü, ne zaman sahalara döneceğini kendisi açıkladı.

Süper Lig’de dün akşamki maç öncesi Kasımpaşa ile 3-0 öne geçip 3-3 berabere kalan, Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz hafta içi benzer bir senaryo ile 2-0’dan rakibine 2-2 ile Avrupa’daki ilk puanını adeta armağan eden Galatasaray, aynı hataları Alanyaspor karşısında yapmadı. Müsabakanın ardından, Galatasaray'ın piyasa değeri 100 milyon euro olan yıldız golcüsü Osimhen, bizzat dönüş tarihini açıkladı.

Haberin Devamı

Son iki resmi maçında rakip fileleri 5 kez sallamasına rağmen, kalesinde 5 gole engel olamayan Sarı-Kırmızılılar, son 3 karşılaşmada 4’er gol attığı Akdeniz ekibine karşı yine hata yapmadı.

OSIMHEN TARİH VERDİ!

Ligdeki Kasımpaşa maçında sakatlanan Victor Osimhen, Rigas Skola’nın ardından Alanyaspor karşısında da kadroda yoktu. Tedavisi süren Osimhen, dünkü maç çıkışında, “Ne zaman dönüyorsun?” sorusuna, “Milli aradan sonra” cevabını verdi.