SporOsimhen farkı

Osimhen farkı

Paylaş
Osimhen farkı

Nijeryalı forvet, Galatasaray kariyerine asistle başladı. Hücum hattında basmadık yer bırakmayan 25 yaşındaki futbolcu, etkili performansının yanı sıra sempatik tavırlarıyla daha ilk maçta taraftarın gönlünde taht kurdu.

Galatasaray’ın dünyada ses getiren transferi Osimhen, formayı giydiği ilk maçta farkını gösterdi. İlk 11’de görev alan Nijeryalı forvet, 90 dakika sahada kalırken hücum hattında basmadık yer bırakmadı. İki kilit pas veren, dört hava topu mücadelesinin 3’ünü kazanan 25 yaşındaki futbolcu, Abdülkerim’in attığı golde de asisti yapan isimdi.

Haberin Devamı

Etkili performansının yanı sıra sempatik tavırları ile daha ilk maçında taraftarın gönlünde taht kuran Osimhen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duygularını şöyle dile getirdi: “Bu büyük kulübü harekete geçiren tutku ve enerjiyi şimdiden hissedebiliyorum. Desteğiniz benim için dünyalara bedel. Birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. Hedeflerimize ulaştığımızdan emin olmak için takım arkadaşlarımla birlikte çok çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum.”

OCAKTA GİTMEZ!

Sözleşmesindeki madde gereği ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edilen Osimhen konusuna son noktayı İbrahim Hatipoğlu koydu. Sportif AŞ Başkanvekili, “Osimhen dünyadaki en önemli forvet oyuncularından biri. Öncelikle bu sezon Osimhen’i izlemenin tadını çıkaralım. Tüm Türk futbolseverlere Osimhen’in performansını izletelim. Kendisi hazirana kadar bizimle birlikte” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BİZDEN BİRİ

Nijeryalı forvet, Rize maçı bitimi ezber bozdu. Galibiyet üçlüsünü çektiren, ardından Galatasaray bayrağı ile taraftarı coşturan Osimhen, son olarak soluğu tribünde aldı. Taraftarın tezahüratlarına eşlik eden 25 yaşındaki futbolcu, onlarla selfie çektirirken yıllardır Galatasaray’da oynuyormuşçasına rahattı.

SALLAİ İDMANDA

Sarı-kırmızılılar, Rize zaferinin ardından izin yapmadı. Erteleme maçında yarın Gaziantep ile karşılaşacak Cim Bom, hazırlıklarına başladı. Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeni transfer Sallai de takımla birlikte ilk çalışmasını yaptı.