SporOsimhen'de sıfır risk

Osimhen'de sıfır risk

Paylaş
Osimhen'de sıfır risk

Galatasaray’da gündem Victor Osimhen… Sarı-kırmızılı formayla çıktığı ilk 4 maçında 2 gol ve 4 asistle 6 gole direkt etki yapan Osimhen kariyerinin en iyi ilk 4 maç performansına imza attı.

Kasımpaşa karşısında adalesinde sertlik hisseden ve tedbir amaçlı oyundan alınan Nijeryalı forvet için teknik direktör Okan Buruk’un yeni planı ortaya çıktı. Buruk, sıkışık fikstürde yıldız golcüyü riske etmeyecek. Avrupa Ligi’nde Rigas maçında oyuncusunu oynatmayıp dinlendirecek olan sarı-kırmızılıların hocası, bu planı birçok kez kullanıp Osimhen’den yüzde 100 katkı almayı hedefliyor. Bu arada Buruk’un Rigas deplasmanında Mauro Icardi’yi de kulübeye çekip ilk 11’de Michy Batshuayi’ye şans vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

JELERT’TE BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

Galatasaray’ın sezon başında 9 milyon euro karşılığında Kopenhag’dan transfer ettiği Elias Jelert’in performansı hayal kırıklığı yarattı. Fiziksel olarak yeterli görülmeyen ve oyun sistemine ayak uyduramayan Jelert’in kulübeye çekileceği öğrenildi. Okan Buruk, böylece sağ beki Kaan Ayhan’a teslim edecek.

NELSSON ÇARE DEĞİL

Galatasaray’da Norveçli stoper Victor Nelsson’un ilginç bir istatistiği ortaya çıktı. Cim Bom, Nelsson’un bu sezon ilk 11’de çıktığı 5 maçın 4’ünde puan kaybetti. Aslan, Nelsson’un 11’de olduğu Beşiktaş (0-5), Young Boys (2-3 ve 0-1) ve Kasımpaşa (3-3) karşılaşmalarında sahadan kayıpla ayrıldı.

KALEYİ KAPATAMIYOR

Süper Lig’in zirvesinde yer alan Galatasaray’ın çok gol yemesi akıllarda soru işareti bıraktı. Sarı-kırmızılılar bu sezon oynadığı 11 maçın 10’unda kalesini gole kapatamadı. Cim Bom, toplamda 18 gol yedi.

Haberin Devamı

GERÇEK GÜÇ KALPTEDİR

Mauro Icardi, Fenerbahçeli küçük bir taraftarın videosunu paylaştı. Icardi, “Gerçek güç ve duygu kalptedir, ne giydiğinde değil. Doğum günün kutlu olsun küçük aslan, hayatında her şeyin en iyisini diliyorum” notunu düştü.

SEVGİLİSİYLE ÇALIŞIYOR

Galatasaray’da Lucas Torreira, izin gününde sevgilisi Devrim Özkan’la çalışmalarını sürdürdü. Uruguaylı orta saha o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

LYON’DA ZAHA KRİZİ

Galatasaray’ın 3 milyon euro bedelle Lyon’a kiraladığı Wilfried Zaha, kötü performansıyla eleştirildi. Zaha’nın kötü futbolunun yanı sıra umursamaz tavırları kulüp içinde tepki çekti. Fildişili yıldızın kadro dışı bırakabileceği ileri sürüldü. Footmercato, Zaha’nın ruh halinin endişe verdiğini yazdı.