SporOsimhen'den taraftarı mest edecek sözler

Osimhen'den taraftarı mest edecek sözler

Paylaş
Osimhen'den taraftarı mest edecek sözler

Ailesiyle birlikte Türkiye’de mutlu olduğunu dile getiren Galatasaray’ın yıldız forveti Osimhen, “Kendimi hiçbir zaman takımın önüne koymam” dedi ve ekledi: “Buraya destek olmaya geldim. Benim için takımın başarısı önemli. Gol krallığı benim için önemli değil.”

Galatasaray’ın süper star futbolcusu Osimhen, gol krallığını önemsemediğini söyledi. Süper Lig’de çok iyi forvetler bulunduğunu dile getiren Nijeryalı oyuncu, “Ben de iyi golcülerdenim. Ama hiçbir zaman kendimi takımın önüne koymam. Buraya destek olmaya geldim. Benim için takımın başarısı önemli. Icardi, çok büyük golcü. Sahada birlikte neler yapabildiğimizi gösterdik. Gol krallığı benim için önemli değil” dedi. Ocak ayında ayrılacağı öne sürülen 25 yaşındaki futbolcu, Türkiye’de mutlu olduğunu şu sözlerle dile getirdi: “Okan Buruk, beni bir baba, hoca ve insan olarak derinden etkiledi. Buraya gelince ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gördüm. Ailemle birlikte burada çok mutluyum.” Bu arada Osimhen, dün takımla birlikte çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

YENİDEN BAŞLADI

Galatasaray’da 1 günlük izin sona erdi. Sarı-kırmızılılar, dün yaptığı antrenmanla Antalya maçı hazırlıklarına yeniden başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idmana, milli takımlarından dönen isimler de katıldı. Cim Bom, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

KEREM HAFTANIN GOLÜNE ADAY

Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem, milli takım formasıyla İzlanda’ya jeneriklik bir gol atmıştı. UEFA, milli futbolcuyu Uluslar Ligi’nde 4. haftanın en iyi golü adayları arasında gösterdi. Alexander-Arndold (İngiltere), Sosa (Hırvatistan) ve Price (Kuzey İrlanda) aday gösterilen diğer isimler oldu.

SANCHEZ MEST ETTİ

Davinson Sanchez’in milli takımdaki performansı sarı-kırmızılıları mest etti. Kolombiyalı stoper, ülkesinin Güney Amerika Dünya Kupası elemesinde sahasında Şili’yi 4-0 mağlup ettiği maçın açılış golünü kaydetti. 90 dakika sahada kalan 28 yaşındaki futbolcu, maç boyu kusursuza yakın bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

RAKİP ROMA

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, bugün Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek. Sarı-kırmızılılar, A Grubu ikinci maçında Roma’yı konuk edecek. Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.45’te başlayacak. Cim Bom, gruptaki ilk maçında Lyon’a 3-0 mağlup olmuştu.