Spor"Panik yok en iyiler gelecek"

"Panik yok en iyiler gelecek"

Paylaş
"Panik yok en iyiler gelecek"

Son iki yılın şampiyonu Galatasaray, Batshuayi dışında kimseye imza attırmadı. Taraftar yıldızlar bekliyor, Okan Buruk ve yönetim rahat: “Kadromuz kaliteli, eksik bölgelere en iyi oyuncular alınacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer üstüne transfer yaparken Galatasaray, Michy Batshuayi dışında kimseye imza attırmadı. Ligin başlamasına çok az kaldı. Taraftarlar transferde geç kalındığını, gündeme gelen oyuncuların (Başta Oğuz Aydın) bir bir elden kaçırıldığını belirterek sosyal medyada tepki vermeye başladı. Taraftarlar, “Transferde geç kalıyoruz. Oyuncular sezon başı kampını kaçırdı. Bu durum yönetimin beceriksizliği mi, yoksa maddi sıkıntı mı? Ya bir açıklama yapılsın ya imzalar atılsın” diye paylaşım yapıyor.

Haberin Devamı

NOKTA ATIŞI YAPACAĞIZ

Galatasaray’da başta teknik direktör Okan Buruk olmak üzere yönetim, “Panik yok” açıklaması yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Okan Buruk, “Biz şampiyon takımız. Kadromuzu da koruyoruz. Gerekli mevkilere en iyi transferleri yapacağız. Taraftarımız sabırlı olsun. Acele edip, menajerlerin oyununa gelmeyeceğiz. Astronomik ücretler ödemeyeceğiz. Mayıslar yine bizimdir, kimsenin kuşkusu olmasın” demişti. Yönetim ise, “Galatasaray istediği oyuncuyu alır. Paramız da var, A, B, C planlarımız da” diyerek transferde nokta atışı yapacağının altını çizdi.

GUELA DOUE’DEN VAZGEÇİLDİ

Galatasaray’da yönetici İbrahim Hatipoğlu, antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Avusturya kampının iyi geçtiğini belirten Hatipoğlu sağ bek Guela Doue’den vazgeçildiğini söyledi. Transferi kamp dönemine yetiştirme sözü verdiklerini, bunun için taraftardan özür dilediklerini belirten Hatipoğlu şunları söyledi: “Hata yapmak istemiyoruz. Guela Doue’den vazgeçtik. Rennes ile anlaştık ama oyuncunun yakınlarındakiler her geçen gün farklı taleplerle geldi, görüşmeler sonlandı. Wendel için ise ısrarlıyız.”

Haberin Devamı

WENDEL REKORLA GELECEK

Cim Bom, Okan Buruk’un ısrarla istediği 8 numara Marcus Wendel için çetin bir pazarlık yürütüyor. Piyasa değeri 20 milyon euro olmasına rağmen Zenit’e 22 milyon euro önerildi. 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu da Galatasaray’a gelmek istiyor. Zenit, Rusya Süper Kupa maçında Krasnodar’ı 4-2 yenerken iki asist yapan Wendel, ligin ilk hafta maçında da Krylya Sovetov (4-0) maçında iki asist gerçekleştirdi. Cim Bom, tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödeyip (Daha önceki rekor 17 milyon ile Jardel’e aitti) Wendel’e bu hafta içinde imza attıracak.