SporPereira Kartal'a

Pereira Kartal'a

Paylaş
Pereira Kartal'a

Her iki bekte oynayabilen oyuncu arayan Beşiktaş, Leicester City’nin Portekizli oyuncusu Ricardo Pereira’ya teklif götürdü. İngiltere Championship ekibinde geçen sezon 45 maçta forma giyip, 4 gol, 2 asist ile takımına katkı veren 30 yaşındaki oyuncu için ilk görüşmeler olumlu. Piyasa değeri 8 milyon euro olan Pereira’nın sözleşmesi 2026’da bitecek. Beşiktaş transferi 5 milyon euro bonservis, oyuncuya da 1.5 milyon euro maaşla bitirmek istiyor.

SEMİH YETİŞMEYECEK

Haberin Devamı

Beşiktaş, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklıydı. Sakatlığı bulunan Semih idmanda yer almadı. Semih’in Trabzon maçına yetişmesi zor.

TRABZON’U YENECEĞİZ

Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Salih, Trabzonspor maçını kazanarak seriyi sürdüreceklerini söyledi. Salih, “Takımın başına Şenol Güneş’in gelmesi elbette motivasyonlarını artıracaktır. Ancak biz şu anda formadayız ve 3 puan alacağız. Tüm oyuncular galibiyete inanıyor” diye konuştu.

ERKEN GOL ATMALIYIZ

Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönmek için planlarını yaptı. Rafa Silva ve Immobile’ye çok güvenen Hollandalı hoca, “Erken gol çok önemli. Sonrasında rakibin alacağı riske göre defans arkasına atılan toplarla farkı açabiliriz” dedi.

Haberin Devamı