SporPolonya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Polonya – ABD voleybol maçı ne zaman?

Polonya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Polonya – ABD voleybol maçı ne zaman?

Paylaş
Polonya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Polonya – ABD voleybol maçı ne zaman?

Polonya ve ABD voleybol takımları, önemli bir maçta karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadeleyi kaçırmak istemeyenler Polonya, maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı büyük merak konusu. Peki, Polonya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Polonya – ABD voleybol maçı ne zaman?

PolonyaABD voleybol maçı canlı izlemek isteyen birçok sporsever tarafından araştırmalar devam ediyor. Polonya ve ABD voleybol takımları sahaya çıkıyor. Bu heyecan dolu karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler, maçın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Polonya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Polonya – ABD voleybol maçı ne zaman?

Haberin Devamı

POLONYA – ABD VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Polonya ile ABD, 07 Ağustos 2024 Çarşamba günü Paris 2024 Olimpiyatları Yarı Final maçında karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu bu yarı final mücadelesi Paris'deki South Paris Arena Stadyumu'nda oynanacak. Maç, saat 17:00'de başlayacak ve iki takım da finale çıkmak için ter dökecek.

Polonya – ABD voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta Polonya – ABD voleybol maçı ne zaman

POLONYA – ABD VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Polonya ile ABD arasındaki Paris 2024 Olimpiyatları Yarı Final maçı, 07 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 17:00'de TRT Spor ve Eurosport 9 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen sporseverler, TRT Spor'u Digiturk 86, D Smart 86, Kablo TV 133, Tivibu 85 ve Turkcell TV+ 70 numaralı kanallardan şifresiz olarak takip edebilirler. Eurosport 9 ise BluTV üzerinden canlı olarak izlenebilecek.