SporProtestoyu hak etmedik

Protestoyu hak etmedik

Paylaş
Protestoyu hak etmedik

Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a 3-1 yenilen Beşiktaş’ta taraftarlar, takımı ıslıklamıştı. Ancak hem teknik heyet hem de yönetim, futbolcuların bu protestoyu hak etmediğine inanıyor.

Teknik direktör Bronckhorst, “Maçta bazı ıslıklamalar oldu. Bunu gerçekten anlamıyorum. Böyle bir performans sonrasında böyle bir durumun yaşanmasını biri bana açıklasın. Uzun süredir futbol dünyasındayım, bu benim başıma hiç gelmedi” ifadeleriyle duruma tepki gösterdi. Yönetici Feyyaz Uçar, “Sahada kötü oynayan oyuncu yoktu. Hocamızın serzenişini haklı bulduk” dedi. Kulübün sosyal medya hesabından ise, “Size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yarınlar bugünden güzel olacak!” mesajı paylaşılırken eleştirilerin odağındaki kaleci Ersin ile Muçi’nin fotoğraflarına yer verildi.

Haberin Devamı

KAFANI TAKMA

Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat, Frankfurt maçının ardından Bronckhorst ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 dakika süren toplantıda Arat’ın, oynanan futbol nedeniyle Hollandalı hocayı tebrik ettiği ve taraftarın protestosunu kafasına takmaması yönünde telkinde bulunduğu öğrenildi. Ayrıca Arat ile yöneticilerin, bu hafta tesislere giderek takıma moral ziyaretinde bulunacağı belirtildi.

ŞANSI TUTMUYOR

Siyah-beyazlıların, Alman ekiplerine karşı şansı tutmuyor. Frankfurt’a evinde yenilen Beşiktaş, Alman temsilcileriyle bugüne kadar Avrupa arenasında 14 kez karşılaştı, 11 mağlubiyet yaşadı. Sadece 2 galibiyet alan Kartal, bir mücadelede ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

GEDSON’A MÜJDE

Haberin Devamı

Bu sezon harika bir performans gösteren Gedson’a, güzel haber var. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez, yakından takip ettiği oyuncuya milli takım kapısının açık olduğunu söyledi. Yıldız futbolcu, bu sezon 11 maçta 6 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Bu arada Muçi de Arnavutluk’un Çekya ve Gürcistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağrıldı.

REKOR KIRDI

Frankfurt’un file bekçisi Kaua Santos, Beşiktaş karşısında yaptığı kurtarışlarla devleşmişti. 10 kurtarış yapan Brezilyalı kaleci, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde bir maçta en çok kurtarış yapan isim oldu. Santos 12 kurtarışla, Livakovic’in ardından Avrupa Ligi’nde en fazla kurtarış yapan ikinci isim konumunda