SporPSG gözden çıkardı, Süper Lig devi için imzaya hazır

PSG gözden çıkardı, Süper Lig devi için imzaya hazır

Paylaş
PSG gözden çıkardı, Süper Lig devi için imzaya hazır

Beşiktaş, PSG’nin gözden çıkardığı Senegalli orta saha Cher Ndour ile her konuda anlaştı. Yabancı kontenjanı açılır açılmaz Ndour imza atacak. 20 yaşındaki 1.90’lık oyuncu merkez orta saha, on numara ve forvet arkasında oynayabiliyor.

BRAGA’DA OYNADI

Haberin Devamı

Geçen sezonun ikinci yarısını geçirdiği Braga’da 11 maça çıkan genç yıldız 1 gol kaydetti. Ndour hava toplarındaki etkinliği ile dikkat çekiyor. 4 milyon euro piyasa değeri bulunan Ndour’un PSG ile 2028’e kadar sözleşmesi var.

3 İSİM DAHA GİDİYOR

Yabancı kontenjanını azaltmak isteyen Beşiktaş, Rosier, Hasic ve Rebic’i göndermişti. Şimdi sırada Chamberlain, Amartey ve Montero var. Üç oyuncunun da kendilerini isteyen kulüplerle pazarlıkları sürüyor. Hafta sonuna kadar bu oyuncularla da vedalaşılacak.

CHİESA İÇİN DEV RAKİPLER

Beşiktaş’ın pazarlık halinde olduğu Juventuslu sol kanat Federico Chiesa için Barcelona ve Manchester United devreye girdi. Juve’nin 15 milyon euro bonservis isteğini aşağı çekmek isteyen Beşiktaş bu gelişme sonrasında geri adım attı. Beşiktaş şimdi diğer adaylara yöneldi.

Haberin Devamı

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Beşiktaş, ligin ilk maçında pazar günü Samsunspor’a konuk olacak. Siyah-beyazlı ekip teknik direktör van Bronckhorst yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Oyuncular bugün izin yapacak.