SporRabiot çıkarması

Rabiot çıkarması

Paylaş
Rabiot çıkarması

Galatasaray, Juventus ile yeni sözleşme konusunda henüz olumlu yanıt vermeyen Fransız orta saha için devreye girdi. Real Madrid ve Milan’ın da Rabiot için nabız yokladığı öğrenildi.

EURO 2024’te Fransa Milli Takım formasını giyen Adrien Rabiot, Galatasaray’ın gündemine geldi. İtalya’dan La Gazetta dello Sport’un haberine göre Rabiot’un Juventus’un 2 yıllık 7.5 milyon euro teklif ettiği yeni sözleşmeye yanıt vermediği belirtildi. Gazete, Real Madrid ve Milan ile birlikte Galatasaray’ın da 29 yaşındaki orta saha için devrede olduğunu yazdı. Rabiot’un menajeri, fiyat soran Milan, Real Madrid ve Galatasaray’dan net 8 milyon euro maaş artı bonus isteğinde bulundu. Sarı-kırmızılı yönetimin yıldız orta sahanın talebini karşılayabileceklerini ilettiği öğrenildi. Fransız futbolcu, ay sonuna doğru kararını verecek.

Haberin Devamı

CİM BOM İSTEDİ BARCA DEVREDE

Rus basını Zenit’in Brezilyalı orta sahası Wendel’e Galatasaray’ın talip olduğunu yazdı ancak Rus kulübün teklifi yetersiz bulduğu belirtildi. Zenit, 20 milyon talep edince sarı-kırmızılılar bu rakamı karşılamalarının zor olduğunu iletti. Devreye giren Barcelona’nın Zenit’in 20 milyon euroluk talebini kabul edebileceği öğrenildi.

SAĞ BEKE MAZRAOUİ

Galatasaray’ın Noussair Mazraoui’ye olan ilgisi Almanya’da Sport Bild gazetesinde yer aldı. Bild, Bayern Münih’in sağ bek rotasyonunda 4. sıraya düşen Mazraoui’nin, ayrılık talebini yönetime ilettiğini yazdı. Bayern Münih de yeterli teklifin gelmesi halinde ayrılabileceğini Faslı yıldıza iletti. Cim Bom’un yakın zamanda devreye girip transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Haberin Devamı

ROSS PRAG YOLCUSU

Cim Bom’un geçen sezon NEC Nijmegen’e kiraladığı Mathias Ross’un yeni adresi belli oldu. Çekya’dan Sparta Prag, Danimarkalı futbolcuyu 1.5 milyon euroluk bonservis bedelini ödeyip transfer etmek istiyor. İki kulüp arasında önümüzdeki günlerde anlaşmanın yapılması bekleniyor.