SporRafa Silva Kartal'ı uçurdu

Rafa Silva Kartal'ı uçurdu

Paylaş
Rafa Silva Kartal'ı uçurdu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finaline hazırlanan Beşiktaş, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar, 37 ve 45+1. dakikada Rafa Silva’nın golleriyle 2-0 kazandı. Beşiktaş karşılaşmaya Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Rashica, Semih ve Immobile 11’iyle başladı. Mustafa Hekimoğlu, Demir Ege Tıknaz ve Muçi ise oyuna sonradan dahil oldu. Giovanni van Bronckhorst’un ekibi bir sonraki hazırlık maçında Sakaryaspor ile salı günü karşılaşacak.

Haberin Devamı

‘KARA DUVAR’DA ONAY BEKLENİYOR

Beşiktaşlı yönetici Çağlayan Tuğal, Tüpraş Stadyumu için planlanan “Kara Duvar” projesiyle ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Tuğal, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan onay aldık ve bizi İçişleri Bakanlığı’na gönderdiler. Orada inceleme yapılıyor. Pozitif bir karar çıkarsa TFF’ye gideceğiz. Koltuklar kalkarsa seyirci kapasitesi 9 bin kişi artacak. Onay çıkarsa 4 hafta içinde ‘Kara duvar’ hazır olur” dedi.

YENİDEN HERMOSO

Kartal, Atletico Madrid ile yollarını ayıran İspanyol stoper Hermoso için bir kez daha görüşecek. Geçtiğimiz ay gündeme gelen Hermoso, senelik 4 milyon euro talep edince görüşmeler dondurulmuştu. Colley’in ayrılık ihtimaline karşı yönetim, 29 yaşındaki Hermoso’yla yeniden görüşüp yıllık maaş konusunda ikna etmeye çalışacak.

Haberin Devamı

LENGLET MÜJDESİ

Beşiktaş’ın transfer listesinde olan sol bek Clement Lenglet’in kulübü Barcelona oyuncusunu kiralamak istiyor. Kartal da Katalan kulübe kiralama teklifinde bulunacak. Barca’nın yıllık 6 milyon euro kazanan Lenglet’in maaşının bir kısmını ödeyebileceği müjdesini alan siyah-beyazlılar, elini çabuk tutup transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor.